Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan hagyjam abba antipszich...

Tomi 11 kérdése:

Hogyan hagyjam abba antipszichotikum szedését?

Figyelt kérdés
kb 2 évig szedtem explemedet elöször 5mg utána 10mg utána ujra 5mg. Utána kitaláltam hogy abba hagyom és 5 hónapig szedtem 2.5mg -ot azt nagyobb problémák nélkül bírtam. 2 hete hagytam abba teljesen és most estefelé egy stresszes nap után elkezdtem szorongani. Túl gyorsan probálom abba hagyni? Hogyan kéne abba hagyni? Az interneten miért nem lehet megtalálni leírást az abbahagyásról? és tudom hogy doktornő bele egyezésével kéne de most ez tűnik a legjobb ötletnek.

2019. okt. 22. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Hiába tűnik jó ötletnek, NEM az! Azért nincs róla leírás a neten, mert az állapotod függvénye, hogy elhagyható-e, és ha igen, milyen formában, mennyit csökkentve, stb. Ne kísérletezz ezzel, komoly mellékhatásai lehetnek. Beszélj szépen az orvosoddal!
2019. okt. 23. 01:22
 2/3 anonim válasza:

Ez tényleg nem jó ötlet!Főleg, ha már ennyi idő elteltével is határozottan rosszabbul érzed magad.

Mi az oka annak, hogy azt látod a legjobbnak, hogy abba hagyd?

2019. okt. 24. 12:11
 3/3 A kérdező kommentje:

azért akarom abba hagyni mert szerintem ez egy méreg.Suliban volt mikor nem tudtam miatta nyitva tartani a szemem és ezért órán aludnom kellet. Az öngyilkossághoz is több kedvet adott. Szorongtam olyankor is amikor nem kellene. Kevés dolgot tudtam élvezni.Nem volt elég kitartásom pl. edzésközben. Mikor a pszichológusomnak mondtam hogy folyik a nyálam a gyógyszer miatt kiröhögött és azt mondta hogy csukjam be a szám (de utána elnézést kért ( ha jol emlékszem)) és inkább alkoholal teszem tönkre a májam. meg kitaláltam hogy nem elmebeteg vagyok csak van egy különleges képességem amit a gyógyszer elvesz és még meg kell tanulnom használni.

és azt nagynehezen feldolgoztam hogy örökre vége a füves karrieremnek, de az már sok hogy életem végéig gyógyszert szedjek.

ja és inkább leszek elmebeteg mint cukros elmebeteg vagy fiatalon halott.

és tudom hogy én kerestem föl őket és ezért illene azt csinálni amit mondanak de rájöttem hogy ez hiba volt vagy csak nem kellet volna elfogadni gyógyszert.

ja és azóta elmúlt a szorongásom

2019. okt. 24. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!