Tegretol miatt 14 nappal előbb megjött, fogamzásgátló szedése mellett.Szedjem tovább ,vagy hagyjam el a tegretolt?
Mindenek előtt szép napot neked! Remélem, jól vagy!
Akár fogamzásgátlás miatt szeded, akár más miatt, semmiképp ne szedj egyszerre kettőt! (Én így értelmeztem) Én azt tanácsolom, próbálj meg leállni a Tegretolról, ugyanis a fogamzásgátlók nagy része teljesen felborítja a hormonháztartást. Ha még rossz is, illetve ilyen tüneteket okoz, inkább maradj a régi, bevált, megszokottnál. Ha nem a fogamzásgátlás a cél, akkor pedig egyáltalán nem tartom jó ötletnek az ilyen gyógyszereket, sok bajt tudnak okozni.
Remélem, tudtam segíteni!
Szia!
Fogamzásgátlót azért szedek mert nem jött meg egy évig,evés zavarom után,annyira lefogytam.Anelkul nem jön meg.
A tegretol pedig hangulatstabilizalo,ugyanis szorongásom,depressziom van,illetve meg egyeb mentális betegségem.
Twgretol mint hangulatstabilizáló? Mi a f....
Én epilepsziára szedtem...
Most melyikünket verték át?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!