Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Barátom ezt feltűnési viszkete...

Barátom ezt feltűnési viszketetettségből csinálja, vagy baj van tényleg háttérben? Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Egy 19 éves srácról van szó, én 21 vagyok. Gazdasági szakon járunk, szóval nem vagyunk annyira bölcselkedők. Egy egyetemre járunk, szóval mindennap találkozunk. Beszélt magáról már sokat, nagyon nehéz élete volt szegénynek. Családi háttere borzalmasan rossz, bántalmazások, ittas apa, ittas anya stb. Sosem volt szeretve, és sosem voltak barátai. Viselkedésén is látszik, előítéletes, bemesél magának olyan dolgokat, amelyek meg sem történtek, hogy például utálják és bántani akarják. Amúgy magáról 90%-ban jobb színt tüntet fel, tehát vicces fiú, de például ha a gyakvezező úgy nézz rá, volt mikor elsírta magát. (Fiúk vagyunk)

Aztán ilyenkor jön felszínre, hogy mesél az életéről, például súlyos depressziója van de a pszichológusa egy sík idióta, nincs családja és jobb lenne megölnie magát stb. Aztán ilyenkor megnyugtatom,hazamegy, és másnap ismét jól érzi magát. Bár sokszor észrevettem ha egyedül ül előadáson, tehát nem velem, mert rajtam kívül senkit sem ismer az egyetemen, akkor elsírja magát, ilyenkor úgy csinál mintha aludna. Olyan mintha szenvedne.. Olyan is volt, hogy én azt hittem hogy fáj valamije, ő is azt mondta, aztán kivolt, és később mondta el nekem (azután az órán), hogy nem a fájdalomtól sírt, hanem eszébe jutottak a gyerekkori traumái amit nem részletezett.

Kérdés lényege tehát, a srác videóvágással is foglalkozik, nagyon szereti a kamionokat meg a várost ahol élünk, Szeged.

Csinál adott zenére (depressziós zenék, csak szöveg nélkül amik mennek TikTok-on) ilyen összevágásokat. Ezekkel az a baj, hogy nagyon depressziósak mind. Jól csinálja mert az egyiken én elsírtam magam, átjött nagyon valami érzés. Egyik összevágása után másnap odamentem hozzá, hogy tetszik a videója. Ő erre csak annyit mondott, hogy köszöni. Ezután rákérdeztem, hogy miért ilyen szomorkásak, azt mondta nem szomorkásak.

Ezeket a videókat figyelemfelkeltésből rakja ki, vagy tényleg baj van a háttérbe?

2023. okt. 26. 00:16
 1/4 anonim ***** válasza:

“viszketetettségből”

?!

Talán viszketegségből.

2023. okt. 26. 01:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi ez a kölcsönös sírás-rívás?
2023. okt. 26. 01:26
 3/4 anonim ***** válasza:
65%
Latvanyosan csinalja. Defekt biztos van, de ez nagyon pozolasnak tunik. Traumatizalt emberek alig tudnak beszelni rola es ki sem mutatjak.
2023. okt. 26. 02:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem súlyos depressziós. Nagyon maganyos nem tud baratkozni vagy meg sem próbálja mert tenyleg úgy érzi hogy mindenki utálja és így próbál megértésre "találni" és barátokra lelni.
2023. okt. 27. 04:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!