Antidepresszáns segít a motivációhiányon, kedvetlenségen?
Azt elfelejtettem írni, hogy ez már a második gyógyszer, az előző Scippa volt 10 mg. Tudom, hogy van még csak azt nem tudom érdemes e próbálkozni velük... A terápia meg nem tudom, hogy működne e az én esetemben, hogyan segít az ha elmondom a rossz emlékeimet, attól még ugyanúgy fájni fognak. És azon se tudom, hogy segítene, hogy sajnos nem születtem túl jó külsővel ami nagy hátrány a mai világban. Azon több millió forint segítene amit plasztikai műtétekre tudnék költeni de annyim soha nem lesz, egyedül meg se tudok élni a fizetésemből, a szüleimnél lakok...
Szóval ilyen problémákon nem tudom, hogy segítene a beszélgetés.
Nem a te dolgod, hogy eldöntsd, hogy hogyan segít, a gyógyszerről se tudod, hogy hogyan segít, sőt még a mosószerről se tudod, hogy hogyan mos. A pszichoterápiának elméleti megalapozottsága, módszertana van. Nem annyi, hogy elmondod, ahhoz nem kell 5+X éven át képzett szakember, ha a 4 fal is elég. Ahogy így leírod, neked kifejezetten kell a pszichoterápia, mert traumáid vannak, önbizalomhiány és téves sémák. Te azt hiszed, hogy a világban kizárólag a szép emberek viszik valamire, holott a sikeresség és a jó külső egyáltalán nem járnak kéz a kézben. Pintér Sándor szép? Aztán mégis kulcsminiszter lett! Mr Bean szép? Aztán mégis rajongótábora van.
Mi akadályozza meg, hogy másik munkahelyet keress nagyobb fizetésért? Most mennyiért dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!