Bele lehet halni abba, hogy nem kaphatok meg egy férfit?
Figyelt kérdés
Sajnos lehetetlen, 30 évnyi korkülönbség, ő a tanárom....Összesen két órát látom őt egy héten. Minden perc, óra, ami anélkül döcög el, hogy láthatnám, gyötrő szenvedés. Folyton rá gondolok, ez olykor, pár pillanatra boldogsággal tölt el, de általában csak a hiányára emlékeztet. Értelmetlen így az élet, hogy az, ami értelmet ad neki (vagyis ő), az elérhetetlen. Apró célok vannak az életben, de mind nevetséges és eltörpül, őhozzá viszonyítva. Félek, hogy bele fogok ebbe őrülni. Mit tegyek???2023. okt. 18. 21:20
11/30 anonim válasza:
Hívd el a mosdóba és szopjad le, aztán dugasd meg vele magad.
12/30 anonim válasza:
Hát attol legalább nem kell félnie hogy meghuzzak a vizsgan..vagy varjal.. megis? 😂😂
13/30 A kérdező kommentje:
Fhu, látom sokaknak vicces ez a dolog... Nekem kevésbé. Most vagdostam fel a karom. De nem mártírkodom, nem olyan durva. De veszettül hiányzik, kell nekem ez az ember. Megőrülök abba, hogy nincs itt!!!!!
2023. okt. 19. 23:08
15/30 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy le fényképezheted e, és ha azt mondja, hogy igen fényképezd le, és akkor már maszturbálhatsz rá, és akkor már ő is tudni fogja, hogy ő rá csinálod!
16/30 anonim válasza:
Még egy jó tanács: Keress másikat!
17/30 anonim válasza:
Pszichés probléma áll emögött.
Fel kellene tárni az okokat, ez nem normális.
18/30 anonim válasza:
Ha vagdosod magad, akkor valószínűleg border vagy, kellene kezdeni valamit vele..
19/30 anonim válasza:
Szerintem is, ez már nagyon extrém szuicid hajlam. Nem szabad!
20/30 anonim válasza:
Igen vicces mert semmit sem latok a dolog moge csak azt hogy beleszerettel aztan nem latvanyosan meg karcolgatod is magad. Gratulalok. Hany eves vagy te igazabol? Mert igy csak a kis tinik viselkednek max. Nem semmilyen dolog miatt nem fogod magad karcolgatni, vagdosni egy mas dolog dehat aki konkret beteg az mar reg a korhazbol irna egy vagdosas utan. De sok sikert majd dugdosni, persze itt a hideg pulcsit veszel nem latszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!