Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Budapesten kapható valahol...

Budapesten kapható valahol Rivotril 0,5mg? Vagy várható a közeljövőben?

Figyelt kérdés

A pszichiátrián azt mondta a nővér hogy itt-ott kapható csak keresni kell. A gyógyszertárban azt mondták szakadozva érkezik de éredekes módon soha sincs mikor én megyek. Az XXI. kerület belső részén lakom. Végig jártam a 3 nagy gyógyszertárat a központban. Egyikben sem volt. Sokszor kérdeztem már.

Egyelőre még van 2mg-s Rivotrilom. Még az előző pszichiáterem írta fel. 4-be töröm, így jön ki a 0,5mg. Azért nem szeretném megvárni hogy teljesen elfogyjon. Lehet legközelebb itt is kéri fogom a 2mg-t. Persze államin eléggé óvatosak. Sokan élnek vissza a gyógyszerekkel. Remélem mgértik hogy nincs 0,5mg, nekem pedig szükségem van rá.

Sanvallal ugyanez a helyzet. Abból írtak fel nekem 10mg-t, 5mg helyett. Még 10mg-ból is csak pótló terméket kaptam. Pedig az kevésbé fontos. Sanvalból csak fél szem 5mg-osat szedek havonta kb. 1-szer mikor sehogy nem tudok elaludni. Rivotrilt viszont napi 2-szer szedem, nagyon fontos lenne hogy legyen.

2023. ápr. 24. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Én a helyedben nem a nagy gyógyszertárakban keresném, hanem a kicsikben. A nagyokban megfordul naponta 1000 ember. A kicsibe meg sokkal kevesebb.

Esetleg telefonon meg tudod érdeklődni, hogy náluk van-e.

Keresel a környéken néhány kisebb patikát és felhívod őket.

2023. ápr. 24. 17:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Még valami: másnak is segített a Rivotril testi panaszain? Nekem több mint 10 évig volt folyamatos, elviselhetetlen vizelési ingerem. Szószerint 5 percenként pisiltem éjjel flakonba. Mindezt 17 éves koromtól ami azért nagyon fiatalnak számít ilyen súlyos tüneteknél, férfiaknál főleg ritka ilyen fiatalon. Mindent kipróbáltam, elképesztően sok orvost és kezelést. Semmi nem segített. Aztán a Rivotril csodát tett, 2 éve szedem és mintha kicseréltek volna.
2023. ápr. 24. 17:57
 3/6 A kérdező kommentje:
1: köszi a tippet. Jó ötlet. Holnap végignézem google térképen a patikákat és egyesével felhívom őket.
2023. ápr. 24. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
A szorongás okoz sűrű vizelési ingert. Ezt a szorongást szüntette meg a Rivotril.
2023. ápr. 24. 18:01
 5/6 A kérdező kommentje:
4: Köszi, valószínű erről van szó. + Diagnosztizálták hogy kicsit kötöttek a gáttáji izmaim. A Rivotril izomlazító, görcsoldó, antiepileptikum is. Csak kíváncsi voltam van-e más is akinek kifejezetten testi tüneteken segített. Majd lehet kiírok erről egy külön kérdést.
2023. ápr. 24. 18:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Országos hiánycikk a ricsi, kevés az esélye a legális beszerzésnek.
2023. ápr. 24. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!