Budapesten kapható valahol Rivotril 0,5mg? Vagy várható a közeljövőben?
A pszichiátrián azt mondta a nővér hogy itt-ott kapható csak keresni kell. A gyógyszertárban azt mondták szakadozva érkezik de éredekes módon soha sincs mikor én megyek. Az XXI. kerület belső részén lakom. Végig jártam a 3 nagy gyógyszertárat a központban. Egyikben sem volt. Sokszor kérdeztem már.
Egyelőre még van 2mg-s Rivotrilom. Még az előző pszichiáterem írta fel. 4-be töröm, így jön ki a 0,5mg. Azért nem szeretném megvárni hogy teljesen elfogyjon. Lehet legközelebb itt is kéri fogom a 2mg-t. Persze államin eléggé óvatosak. Sokan élnek vissza a gyógyszerekkel. Remélem mgértik hogy nincs 0,5mg, nekem pedig szükségem van rá.
Sanvallal ugyanez a helyzet. Abból írtak fel nekem 10mg-t, 5mg helyett. Még 10mg-ból is csak pótló terméket kaptam. Pedig az kevésbé fontos. Sanvalból csak fél szem 5mg-osat szedek havonta kb. 1-szer mikor sehogy nem tudok elaludni. Rivotrilt viszont napi 2-szer szedem, nagyon fontos lenne hogy legyen.
Én a helyedben nem a nagy gyógyszertárakban keresném, hanem a kicsikben. A nagyokban megfordul naponta 1000 ember. A kicsibe meg sokkal kevesebb.
Esetleg telefonon meg tudod érdeklődni, hogy náluk van-e.
Keresel a környéken néhány kisebb patikát és felhívod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!