Nyugtató leszokást hogyan ütemezzem? Illetve valami kiegészitò terapia bevált valakinek? Cbd olaj, macskagyökér tea, vagy c-peptid?
A taurinnak van nyugtató, szorongásoldó hatása, én egy púpozott teáskanálnyit szoktam bevenni. Valaki írta itt, hogy Remotiv Extrával jön le rivotrilról, és beválik, annyit tudok, hogy a Remotiv tényleg jó cucc, csak én alkoholról próbálok leszokni. A macskagyökér sem rossz ötlet, erősíti a benzók hatását, szóval lehet, ha csökkented a rivót, de egy-két kapszula macskagyökeret veszel be mellé, akkor nem sínyled úgy meg. A benfotiamin is jó, antidepi, tisztább fej, jobb alvás.
CBD-olajat akartam próbálni én is nystagmusra és szorongásra, de mocsok drága, és kissé parasztvakításnak tűnik, de ha megengedheted magadnak, eg, próbát talán megér.
0,25 mg elvetele 1-3 hetente.
Szükség eseten Tiapridal, más antipszichotikumok (pl Ketilet, olanzapin) álmositó es nyugtató hatású antidepik jöhetnek számításba. Pl Trittico, Mirtazapin, Valdoxan,
Kórház!
Remélem te nem de én 8 szor estem vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!