Lehetek ilyen rosszul macskagyökér készítménytől illetve 5-htp-től?
Figyelt kérdés
Éjjel lefekvés előtt szedtem be 2db secadur forte-t illetve egy 5-htp kapszulát. Kicsivel lefekés után rémálmaim voltak nyomott a mellkasom, iszonyatos hasgörcseim voltak és hányingerem fel se bírtam kelni, utána megint visszaaludtam újabb rémálom hasfájás és nagyon idegesnek is éreztem magam. Kora reggel erős hasmenésre ébredtem, hányingerre.2018. okt. 17. 10:08
1/3 anonim válasza:
Bármelyiktől, ha még nem szedted őket és érzékeny vagy valamelyikben a hatóanyagra, vagy nagy a dózis. Ez így együtt nekem baromira soknak tűnik, annyi biztos. A hasmenés alapján és inkább az 5-htp-re tippelnék, a magas triptofán tartalmú dolgok pl. pulykahús, esetenként okozhatnak hasmenést.
Legközelebb ne egyszerre vegyél be ennyit, hanem külön-külön, és akkor kiderülhet, mi okozza. De az is lehet, hogy akkor probléma nélkül fogja tolerálni a gyomrod.
2/3 anonim válasza:
Ez az idegességtől van és már olyan súlyosak a tüneteid hogy szakszerű, orvosi segítségre lenne szükséged! Keress fel egy pszichiáter szakorvost!
3/3 A kérdező kommentje:
Hátha valakinek hasznos lesz a válaszom. Ettől volt. Másnapra elmúlt.
2018. okt. 25. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!