Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet javítani a memórián?

Hogyan lehet javítani a memórián?

Figyelt kérdés
Az a nagy problémám, hogy 30 évesen kb a fél életemre nem emlékszem. Mindent, de tényleg szinte mindent elfelejtek. Eseményekre nem emlékszem, filmekre, jelenetekre. Nem tudok fejből senkit sem idézni. Totál gyökérnek érzem magam. Szeretnék emlékezni fontosabb pillanatokra. De nem tudom hogyan javíthatok valóban, jelentős mértékben. Van erre valami megoldás? Hogy vissza tudják emlékezni? Fel tudjam idézni a múltban történt/mondott dolgokat?

2023. okt. 6. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Szüntelen gyakorlással, megfelelő táplálkozással,

megfelelő, egészséges életmóddal.

2023. okt. 6. 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Háziorvost keresd fel, vérkép és pajzsmirigyet nezesd meg+hormonokat.
2023. okt. 6. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Amit a kettes mondott. Mindenképp nagypanellel kell kezdeni. Pajzsmirigy, hormonok, D vitamin, B12 vitamin. Ezeknek a borulása/ha nincs elég mind járhat ködös aggyal, memória problémával stb.
2023. okt. 6. 22:05
 4/4 anonim válasza:

Majd ha megkérhetnélek, írd le, hogy mi lett.

Én 20 éves vagyok, hasonló a szituáció. Én próbálok innentől emlékeket gyűjteni, azt meg próbálom elfogadni, hogy a múltam ködös. Mást sajnos nem tehetek. :/

2023. okt. 8. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!