Hogyan tudnám javítani a kognitív képességeimet?
Figyelt kérdés
Depressziót és szorongásos zavart diagnosztizáltak nálam (szerintem van más is) és nagyon nehezen megy az iskolában a koncentráció,az hogy felfogjam és hogy megjegyezzem a dolgokat. El is ment a kedvem az egésztől emiatt már.. Olyan visszafordíthatatlannak tűnik nekem,mintha elbutultam volna. Pedig régen nem ilyen volt. Mit tudnék én csinálni ezzel?2023. szept. 25. 11:44
1/2 anonim válasza:
Gyakorolni kell. Például az olvasás, vers tanulás, zenélés sokat segít. Fura lehet de a számítógépes játékok is fejleszthetik ezt a készséged, ugyanis ezekben mind koncentráció szükséges.
2/2 anonim válasza:
Új eszközök, gépek használatát megtanulni.
Nyelvet tanulni.
Zenét tanulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!