Mit csináljak ha nem bírom elviselni magam?
Figyelt kérdés
Nem szeret engem senki nagyon szomorú vagyok nem bírom már ezt elviselni.Leginkább este nem bírom egyszerűen csak szorongok és sírok órákon át.Megakarok halni nekem már nagyon elegem van ebből.Minden napot csak túlélek és ennyi az egész.Nincsen senki akivel beszélni tudnék mert csak addig vagyok jó mindenkinek amíg én vagyok a lelkiszemetes.Bántanám magam de le kell ezt az érzést küzdjem mert nem sülne belőle sok jó ki..Egyszerűen nem bírom elviselni magam mit tegyek hogy jobb legyen?2023. okt. 6. 00:35
11/11 A kérdező kommentje:
Hat pont meg is tortent amit irtal 7...
aug. 10. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!