Mit csináljak ha nem bírom elviselni magam?
Ha osztálytársak nem kedvelnek (gondolom suliba jársz), keress másokat pl. közösségi médián, akár érdeklődési kör, vagy bármi alapján...
Biztosan vannak dolgok, hobbik, bármi ami érdekel.
Sajnos amíg magadat nem tudod elviselni,addig mások sem fognak elviselni.Kisugárzáson azonnal megérezni,ha ilyen vagy.
És ahogyan a 7-es is írja,bevonzhatsz olyanokat akik lelkileg manipulálnak,szeretetet és figyelmet megjátszva. A szeretetéhes emberrel pedig mindent meg lehet csinálni, sajnos.
Szerintem is igaza van abban az előzőeknek, hogy sajnos az önutálattal nagyon sokféleképpen nagyon sokat árthatsz magadnak. De értem, hogy miért mondod, néha nagyon nehéz elhinni hogy úgy vagy elég és jó ahogy vagy. De hidd el, egy nagyszerű ember vagy!
Ennek ellenére sajnálom, hogy jelenleg nehezen találod a helyedet. Középiskolás vagy? Olyankor kifejezetten nehéz időszakokon megy át az ember, kifejezetten sebezhetőek vagyunk. Én is depresszióval küzdöttem középiskolában, de idővel és sok önismerettel kigyógyultam belőle. Hidd el, van kiút, és nem is olyan hosszú!
Szerintem is mindenképpen keress más platformokon olyan tevékenységeket, amikben jól érzed magad, illetve olyan embereket, akikkel kapcsolódni tudsz, és akik mellett nem érzed kevésnek magad. Ez lehet akár más korosztályból, iskolán kívülről, online platformokról. A nyugdíjasok és a középkorú kedves anyafigurák kifejezetten megnyugtatóak tudnak lenni szerintem, haha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!