Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem bírom elviselni,ha beszóln...

Nem bírom elviselni,ha beszólnak,mit csináljak?

Figyelt kérdés

nagyon felzaklat,ha bántanak,mert én próbálok normálisan állni mindenkihez, ennek ellenére nagyon sokan szemétkednek velem, noha nem ártottam nekik semmit sem. tudom, hogy ezeknek a génhulladékoknak magukkal van bajuk,nyomoroncok, ezért bántanak mást,de akkor is sok már egy idő után.

hogy érdemes kezelni,ha rosszindulatúak,úgy, hogy én próbálok normális lenni velük? ez annyira vérlázító...

én SPECIEL úgy gondolkozok, hogyha nem bántok senkit, engem se bántsanak.

2023. febr. 15. 00:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Szólj vissza nekik valami frappánsat vagy csak simán Mosolyogj kedvesen az arcukba a lényeg hogy azt lássák rajtad hogy tök laza vagy és ez téged nem hat meg.
2023. febr. 15. 00:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak úgy, hogy megvéded magad. Semmi más nem működik!
2023. febr. 15. 01:05
 3/9 mantis religiosa ***** válasza:
53%
Üss!
2023. febr. 15. 01:44
 4/9 anonim ***** válasza:
"én SPECIEL úgy gondolkozok, hogyha nem bántok senkit, engem se bántsanak." Sajnos a világ nem így működik.
2023. febr. 15. 03:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Valamiért ilyen helyzetben nekem a visszamosolygás tűnik a legszánalmasabb reakciónak. Ez a teljes eszköztelenséget tükrözi és mintha azt sugallnád vele, hogy "nyugodtan rúgjatok belém, még örülök is neki, boldogan vállalom a lábtörlő szerepét". Brrrrr!!!

Én a határozott és egyenes fellépés híve vagyok, ezért jó lenne többet tudni a szituációkról és a bántalmazókról. Hol történik a zaklatás? Iskolában? Munkahelyen? Családban? Az utcán? Kik a zaklatók, hányan vannak? Mivel zaklatnak? Fenyegetnek? Stb...

2023. febr. 15. 05:26
 6/9 A kérdező kommentje:
vissza szoktam szólni,csak nem állnak le, akkor se,ha fenyegetem őket. valahogy rajtam azt látják, nincs tekintélyem. az az,ami kellene.
2023. febr. 15. 15:58
 7/9 A kérdező kommentje:
például tegnap is belémkötöttek a romérók a vonaton és utánuk üvöltöttem a származásukkal kapcsolatban.
2023. márc. 10. 20:31
 8/9 anonim ***** válasza:
5%
Üdvözöllek! Az ember rendelkezik egyfajta önfegyelemmel. Meg kell állnod visszabeszélni, mert problémád is adódhat még bellőle.
2023. márc. 10. 23:14
 9/9 A kérdező kommentje:
de igenis visszaszólok a kis b***knak. leszarom,ki mit pofázik,nem kell bántani!
2023. márc. 11. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!