Nem bírom elviselni,ha beszólnak,mit csináljak?
nagyon felzaklat,ha bántanak,mert én próbálok normálisan állni mindenkihez, ennek ellenére nagyon sokan szemétkednek velem, noha nem ártottam nekik semmit sem. tudom, hogy ezeknek a génhulladékoknak magukkal van bajuk,nyomoroncok, ezért bántanak mást,de akkor is sok már egy idő után.
hogy érdemes kezelni,ha rosszindulatúak,úgy, hogy én próbálok normális lenni velük? ez annyira vérlázító...
én SPECIEL úgy gondolkozok, hogyha nem bántok senkit, engem se bántsanak.
Valamiért ilyen helyzetben nekem a visszamosolygás tűnik a legszánalmasabb reakciónak. Ez a teljes eszköztelenséget tükrözi és mintha azt sugallnád vele, hogy "nyugodtan rúgjatok belém, még örülök is neki, boldogan vállalom a lábtörlő szerepét". Brrrrr!!!
Én a határozott és egyenes fellépés híve vagyok, ezért jó lenne többet tudni a szituációkról és a bántalmazókról. Hol történik a zaklatás? Iskolában? Munkahelyen? Családban? Az utcán? Kik a zaklatók, hányan vannak? Mivel zaklatnak? Fenyegetnek? Stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!