Nagyon szomorú vagyok mit tegyek hogy jobban érezzem magam?
Szia!
Szerintem a zárkózottságod abból eredhet, hogy úgy érzed elnyomnak mások. (Sajnos átérzem voltam így én is, mivel a családom elnyomott ezért más közegben sem voltam túl bőbeszédű)
Tapasztalatom, hogy nem kell ugyanolyannak lenned mint a többiek:) Nem mindenki a nagy társaságok híve, lehet külön külön barátokkal lenni, keress olyan embereket akik hasonló beállítottságúak. Ne félj nyitni mások felé!
Ha pedig depisnek éreznéd magad, gondold csak el az a sok korodbeli társaság, na abból mennyi egymásnak az igaz barátja! Az ilyen társaságok beszélik ki egymást a legjobban minden csak látszat.
Sokszor van hogy az ember magára marad, ilyenkor ahogy az előttem írták ki kell mozdulni egyedül IS, és élvezni a természetet, nagyon sokat segít a rossz kedven egy séta(és még találkozhatsz új emberekkel is)
vagy egy jó edzés!
(Előző vagyok)
Ami még segíthet, próbáld meg tudatosan átirányítani a gondolkodásmódod pozitívra.
Ezt is tapasztalatból írom, hajlamosak vagyunk a rosszra gondolni a negatívra, pl: lefekvés előtt, ilyenkor próbáld meg egyből a jó emlékeket felidézni. Minél többet csinálod annál jobban áll rá az agyad a pozitív dolgokra és ez napközben is hatással lesz a közérzetedre:)
Sajnálom, hogy szomorú vagy, de azt gondolom, valaki biztos szeret, csak ezt nem mutatja ki a számodra megfelelő módon.
Te kit szeretsz, és hogyan mutatod ki a szeretetedet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!