Elmúlnak idővel a pánikrohamaim?
Hát az első tanács mondjuk talán az lenne, hogy ne szívjál füvet. Van egy ilyen című punkszám is, nagyon tanulságos.
Most készülnek el a hosszú távú vizsgálatok az extenzív füvezéssel kapcsolatban, hosszú távon kezelhetetlen pszichózist okoz. Vannak páran Magyarországon is a zát osztályon emiatt. Te is jó úton vagy oda. Tedd le szépen a füvet és járj iskolába normálisan.
Hát figyelj ezt csak a tudatoddal győzheted le...
Mondogasd magadban közben, hogy ez nem valós,nem lehet semmi bajod.
Vannak a youtube-on jó relaxációk. Zenés és zene nélküli is. Próbáld ki őket.
Nekem is voltak durvák. (Én nem füveztem). A mentőt is rám hívták 1x.
Én úgy győztem le,hogy már nem félek attól, hogy meghalok. Ha jön,jön. Ennek mondjuk a diagnosztizált súlyos depresszióm az oka,szóval ezt a hozzáállást nem ajánlom még neked 😀.
De le lehet győzni.
Attól se ijedj meg,ha nem mindig sikerül. Örülj utána, hogy vége van,jutalmazd meg magad mondjuk a kedvenc zenéddel vagy valami.
Sikerülni fog. És ne füvezz,ne igyál alkoholt a fű helyett. Csak rosszat tesz,nem segít! Hidd el. Fiatal vagy még,minden csak árt a fejlődő szervezetednek!
Először is: nagyon ügyes vagy a 12 nap (már 15?) miatt, így tovább!
Én régebben rendszeres fogyasztó voltam, bár én 3-4 naponta legalább tartottam szünetet. Függőnek sosem éreztem magam, nem tudom, ez Veled hogy volt. Nekem sok füvezés után voltak ilyen utó-tüneteim. Sokszor napokkal/hetekkel a fogyasztás után. Kb 10-ből egyszer volt ilyenem. (És a barátaim is beszámoltak hasonló tünetekről.)
Mikor először tapasztaltam, nagyon megijedtem. Minden valótlannak tűnt, kiestek percek, nem éreztem a testemet. Azt is elfelejtettem pár pillanatig, hogy ki vagyok. De a legijesztőbb számomra az volt, hogy kilyukadtam egyik helyről a másikra, és fogalmam sem volt, hogyan. Több napig tartott, borzasztóan éltem meg. Hasonlóképpen féltem, mint Te. Aztán szerencsére elmúlt.
Pár ilyen eset után "hozzászoktam", hogy ez néhai velejárója a zöldnek. És igazából már abszolút nem negatívnak élem meg, ha ilyen adódik.
Légy türelmes! El fog múlni. :) Hogy érzed most Magad? Jobb lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!