Hova lett a tegnap esti pánikrohamos kismama?
Figyelt kérdés
Tegnap este váltottam vele pár privátot, próbáltam megnyugtatni. A vihar miatt elment a net, így nem tudtam tovább írni neki. Most értem haza a munkából, gondoltam megkérdezem tőle, hogy van, megszületett-e a pici, stb. Viszont már nem lehet neki üzenetet írni. Létezik, hogy kamus volt és ilyen terhes, szüléses történettel sajnáltatta magát?2019. jún. 24. 16:54
2/15 A kérdező kommentje:
Hát akkor jól kitalálta, mert előtte 2 nappal tett fel kérdést, hogy fájásai vannak, tegnap este meg már a kórházból állítólag. Én hülye megsajnáltam.
2019. jún. 24. 17:02
3/15 A kérdező kommentje:
*kórházból írt állítólag. Még azt is megírta privátban, hogy a szombathelyi kórházban van.
2019. jún. 24. 17:03
4/15 anonim válasza:
Volt itt már olyan kismama is aki 1 hétig non -stop szült.:D
Meg olyan is ,aki 28 vagy hány hetesen itt közvetítette ,hogy ő most meg fog szülni...Nyilván kamu.Az akinél beindul aktívan a szülés nem ide írkál, mert van annál nagyobb gondja is.
5/15 anonim válasza:
Súgom halkan hogy nyári szünet van. Minden tizenèves otthon unatkozik és kamu kérdéseket írogat.
Most az oldalon kb 80% a kamukèrdès.
6/15 A kérdező kommentje:
Komolyan megsajnáltam, mert azt írta egyedül van, pánikrohama van, stb. A fene azt a jó szívemet...
2019. jún. 24. 17:10
7/15 anonim válasza:
Ezt az oldalt még véletlnül se vedd komolyan. Az emberek nagy része csak trollkodni jár ide, aki meg valóban egészségügyi problémáit akarja ITT megoldani az meg már menthetetlen.
8/15 anonim válasza:
Kamu troll volt!
Mint az itteniek 99%-a.
9/15 A kérdező kommentje:
Ebből most tanultam. Többet nem sajnálok meg itt senkit.
2019. jún. 24. 17:17
10/15 anonim válasza:
Hagyjad, van akinek a válasza is kamu... konkrétan valakit felismertem, azt hittem normális nő, de olyanokat habukázik itt, hogy az eszem megáll. Így még a válaszokat se feltétlen hidd el, még a tök ártalmatlanokat se. (Pl hány gyerek van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!