Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hova lett a tegnap esti...

Hova lett a tegnap esti pánikrohamos kismama?

Figyelt kérdés
Tegnap este váltottam vele pár privátot, próbáltam megnyugtatni. A vihar miatt elment a net, így nem tudtam tovább írni neki. Most értem haza a munkából, gondoltam megkérdezem tőle, hogy van, megszületett-e a pici, stb. Viszont már nem lehet neki üzenetet írni. Létezik, hogy kamus volt és ilyen terhes, szüléses történettel sajnáltatta magát?
2019. jún. 24. 16:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Szinte biztos, hogy kamu volt
2019. jún. 24. 16:57
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát akkor jól kitalálta, mert előtte 2 nappal tett fel kérdést, hogy fájásai vannak, tegnap este meg már a kórházból állítólag. Én hülye megsajnáltam.
2019. jún. 24. 17:02
 3/15 A kérdező kommentje:
*kórházból írt állítólag. Még azt is megírta privátban, hogy a szombathelyi kórházban van.
2019. jún. 24. 17:03
 4/15 anonim ***** válasza:
89%

Volt itt már olyan kismama is aki 1 hétig non -stop szült.:D

Meg olyan is ,aki 28 vagy hány hetesen itt közvetítette ,hogy ő most meg fog szülni...Nyilván kamu.Az akinél beindul aktívan a szülés nem ide írkál, mert van annál nagyobb gondja is.

2019. jún. 24. 17:06
 5/15 anonim ***** válasza:
75%

Súgom halkan hogy nyári szünet van. Minden tizenèves otthon unatkozik és kamu kérdéseket írogat.

Most az oldalon kb 80% a kamukèrdès.

2019. jún. 24. 17:06
 6/15 A kérdező kommentje:
Komolyan megsajnáltam, mert azt írta egyedül van, pánikrohama van, stb. A fene azt a jó szívemet...
2019. jún. 24. 17:10
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
Ezt az oldalt még véletlnül se vedd komolyan. Az emberek nagy része csak trollkodni jár ide, aki meg valóban egészségügyi problémáit akarja ITT megoldani az meg már menthetetlen.
2019. jún. 24. 17:12
 8/15 anonim ***** válasza:
64%

Kamu troll volt!

Mint az itteniek 99%-a.

2019. jún. 24. 17:15
 9/15 A kérdező kommentje:
Ebből most tanultam. Többet nem sajnálok meg itt senkit.
2019. jún. 24. 17:17
 10/15 anonim ***** válasza:
67%
Hagyjad, van akinek a válasza is kamu... konkrétan valakit felismertem, azt hittem normális nő, de olyanokat habukázik itt, hogy az eszem megáll. Így még a válaszokat se feltétlen hidd el, még a tök ártalmatlanokat se. (Pl hány gyerek van)
2019. jún. 24. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!