Hova lett a tegnap esti pánikrohamos kismama?
Figyelt kérdés
Tegnap este váltottam vele pár privátot, próbáltam megnyugtatni. A vihar miatt elment a net, így nem tudtam tovább írni neki. Most értem haza a munkából, gondoltam megkérdezem tőle, hogy van, megszületett-e a pici, stb. Viszont már nem lehet neki üzenetet írni. Létezik, hogy kamus volt és ilyen terhes, szüléses történettel sajnáltatta magát?2019. jún. 24. 16:54
11/15 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy tapasztalatlan vagyok gyakoris téren.
2019. jún. 24. 17:27
12/15 anonim válasza:
Bizony én is megsajnáltam, mert én is koraszültem. Már a kérdést olvasva is gombóc volt a torkomban és öntöttek el az emlékek arról az estéről mikor a fiam megszületett, majd a PIC-en töltötte időről. De később én sem találtam a kérdést... Nagyon rosszul esik, hogy valaki ezzel viccelődik. Nehogy aztán majd egyszer ő is ott találja magát...
13/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom mire volt ez jó neki. Mi értelme volt. Túllépek ám rajt, csak rosszul esik az érzékeny, naív lelkemnek, hogy hazudott...
2019. jún. 24. 23:12
14/15 anonim válasza:
Tudod 100%-ra hogy hazudott ? Tudod 100%-ra hogy nem ő töröltette magát ?
Mivel nem vagy képben a netes dolgokkal,jobb ha nem is kombinálsz.
Én messziről kiszúrom a kamusokat.Ebben a témakörben csak azért kamuzni h priviben megnyugtasd az ál pánikost,teljesen hülyeség,úgyhogy az is lehet hogy igaz volt,de mivel sokan jelentették,törölték.
15/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm, hogy netes analfabétának titulálsz. Gondolom Te ráérsz itt egész nap gyakorizni, azért működik a kamu detektorod. Visszaolvastam az összes privátot, amit akkor éjjel váltottam a kérdésemben szereplő "kismamával" és bizony kamus volt. Csak elkerülte a figyelmemet pár apró részlet, amiből leszűrhető, hogy nem mondott igazat. Plusz, ha már annyira jöttek a fájásai és folyt neki az infúzió, akkor nem hiszem, hogy a mobil nyomkodás volt neki a legfontosabb...
2019. jún. 25. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!