Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Éreztetek már ilyen szintű...

Éreztetek már ilyen szintű vágyódást?

Figyelt kérdés

2 vagy 3 éve voltam Olaszországban a családommal össz-vissz 2 hetet. Maga az olasz nyelv nem kötődik annyira hozzám, viszont Róma és Nápoly és maga az egész olasz élet/környezet igen. Mostanában pedig olyan szinten vágyom rá hogy visszamehessek hogy nem értem.

Van ilyen hogy (akár szimpla 2 hét) ilyen mély benomyást tesz nekem, és hogy ennyire szeretnék már visszamenni? Valaki tapasztalt már ilyet?

2023. okt. 1. 09:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, pont ugyanilyen.

Amikor legutóbb Olaszországban voltam a hazaúton kis híján elsírtam magam mert nem tudom mikor jutok vissza újra. Azóta is ha erre gondolok mérhetetlen szomorúság és vágyódás van bennem.

2023. okt. 1. 10:06
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

Én középkorú felnőttként egy baráti társasággal idén nyáron Ausztriában töltöttem 4 napot. Na azóta vágyom vissza, fizikailag fájt hazajönni.

Amúgy a kérdező Olaszországhoz való kötődésének - már ha hiszünk benne vagy elfogadjuk - spirituális töltete is lehet.

Kinevethettek, de létezik pl egyfajta olyan horoszkóp is, ami az ember által karmikusan érintett helyeket is tartalmazza. Vannak olyan ismerőseim, akik ebben tapasztalati úton hisznek és tudom, hogy engemet nem vezetnének meg. Én nem akarok állást foglalni, mert nem tudok mire hivatkozni. De sokak szerint előző életek vagy karmikus "feladatok" is adhatnak efféle kötődést.

2023. okt. 1. 10:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem majdnem mindíg ez van, ha nyaralok. Ha úgy érzem nem "éltem" ki a helyet, a lehetőségeket. Amikor otthonosan éreztem magam vhol. Pl legutóbb Tenerifén, de ez volt Zakhynthosban vagy Kölnben, Münchenben..
2023. okt. 1. 15:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Olaszban(Caorle, Lignano..)
2023. okt. 1. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!