Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Éreztétek magatokat már...

Éreztétek magatokat már kiégve? Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

32 éves nő vagyok, egy 9 éves kislány anyukája. A férjemet évekkel ezelőtt autó balesetben vesztettem el, de már lassan 2 éve új párom van. Mindent a családomért teszek, az egész életem erről szól. Midig ez volt az álmom. Nincs karrierem,hobbim.

Az utóbbi időben viszont elfáradtam. Úgy érzem kifogytam, és nem tudok újra töltődni. Nem tudok koncentrálni sem. Régen ünnepek előtt hónapokkal elterveztem, hogy mit főzök, sütök, mivel keveskedek a családomnak. Most viszont még egy nappal ünnep előtt sem tudtam, mi legyen az ünnepi menü. És ez karácsonykor is így volt, pedig a karácsonyra tényleg midig nagyon készültem. Kb ősz óta van ez így. Nem tudom mi ez, mit tehetnék ellene

2023. ápr. 11. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
41%
Hobbi keresése, részmunkaidőben dolgozni, levelezőn tanfolyam vagy egyetem.
2023. ápr. 11. 14:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Dolgozol valahol? Vagy csak a háztartást vezeted?
2023. ápr. 11. 14:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Csak a háztartást vezetem, de van bevételem, nem vagyok ingyen élő

Eljárni nincs hova, csak szüleimhez

Barátaim nincsenek 😔

2023. ápr. 11. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:
41%
Lehet, hogy dolgozni kellene. Nem a bevétel, hanem a társaság miatt. Már nem olyan kicsi a gyerek🙂
2023. ápr. 11. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!