Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 1 éve masszívan iszok sört....

1 éve masszívan iszok sört. Sajnos rengeteget hiztam, szerintem ettől. Ha abba hagyom, lefogyok ?

Figyelt kérdés

Volt sok törés az életemben, 27 éves lány vagyok egyébként... Sajnos 1,2 éve nagyon belehúztam az alkoholba. Mindig vékony lány voltam, de sajnos 15kg-t hiztam 2 év alatt. lehetséges hogy a sörtől ? Nem nagyon eszek egyébként... édességet nem eszek egyáltalán, chipset nagyon ritkán csak. Igazából semmi egészségtelent nem eszek, és általában napi 1x eszek csak.

De sajnos sörből lemegy 5-6 doboz naponta, 0,33 as, vagy fél literes.. :(

Mától abba akarom hagyni. Tudom függő lettem. Úgy iszom mint ha víz lenne. De képes vagyok letenni.

Kérlek csak normális válaszokat írjatok.

2023. szept. 30. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
A sör rengeteg kalória. Két liter sörben 820 kalória van, ami egy bőséges kétfogásos ebédnek felel meg. Képzeld el, hogy ezentúl két ebéd helyett csak egyet eszel meg. A kérdés az, hogy ezzel alámész-e a felhasznált energiának. Ha igen, akkor fogyni fogsz. Ha nem, akkor stagnálni fog a súlyod. Kezdj inkább valami mozgásba, amikor érzed a késztetést és le fog menni a felesleg. Pl ezt csinálom én is: mindennapilendulet.hu
2023. szept. 30. 15:47
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves válaszod. Mindenképpen abba hagyom. Muszáj.

Elkezdek sportolni, amit linkeltél az tetszik. Holnap ki is próbálom :)

Már személyi edzővel is felvettem a kapcsolatot.

Úgy érzem el jött az idő hogy abba hagyjam. Igazából borzasztó amikor bele gondolok, mennyi sört megittam...

2023. szept. 30. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs rajta külön feltüntetve mint az üdítőkön, csak a kalória, de fajtától függően kb 12-15g ch van 100g-ban. Csak az összehasonlítás végett a cukros üdítőkben 9-11g.

Azt ajánlom a zsebben maradó összeget költsd pszichológusra, vagy valami terápiára, mert lesznek itt gondok a leszokással!

2023. szept. 30. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is jól meghíztam a sörtől, pedig nem napi szinten ittam. 1 év alatt tizenvalahány kiló. Sok sikert és minden jót kívánok! 30N
2023. szept. 30. 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Az is marha egészséges, hogy napi egyszer eszel, de akkor sokat.
2023. szept. 30. 16:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Az a durva, hogy nem eszek sokat.

Most ettem 2 darab kis sága dino forma husit, ami nem nagyobb a 2 db a tenyeremnél, egy kis krumplipürével. Kb bébi adagot ettem.

ez volt a mai "reggeli ebéd vacsorám". Tudom nem egészséges ennyire keveset enni, de hát a sörtől telitődve vagyok. Viszont holnap sem fogok inni. Nem jó érzés, érzem hogy hiányolom, borzasztó érzés. Cserébe többet dohányzok :( De most sör helyett teázok (cukor nélkül)

2023. okt. 1. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!