Rengeteget agyalok, ez normális?
Sziasztok, a problémám az lenne, hogy rengeteget agyalok. Ha nem foglalom el magam, akkor agyalok. Van hogy hazaérek munkából, leülök az ágyra, semmihez nincsen kedvem , semmi nem köt le, csak ülök az ágyban és agyalok. Párbeszédeket folytatok le magammal, vagy elképzelem, hogy mással. Folyton téveszméim vannak, mindenben azt látom, hogy ki akarnak baszni velem. Ez mellett nagyon segítőkész vagyok, kedves vagyok, mosolygok mindig, de pl amikor dolgozok, és megint agyalok, majd jönnek a vendégek (mert egy kávézóban dolgozok), akkor akaratlanul is ideges leszek, hogy megzavarnak a gondolkozásban. Egyszerűen nem tudom abbahagyni..
volt már valakinek tapasztalata ehhez? Eddig bírtam, évek óta ez megy, már nagyon zavar, hogy semmire nem tudok koncentrálni, semmi célomat nem tudom elérni, mert agyalok. Folyamatosan. Aki tud valami segítséget, természetesen el akarok menni pszichológushoz, de addig is, volt valakinek hasonló? Előre is köszönöm.
Nem fogom elmondani a diagnózisom el , de nekem volt.
Szedj omega 3at, ashwagandhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!