Miért erőlteti a pszichológusom az online társkeresést? Csak gyötrelmet okoz.
Torz, csúf a képem. Senki sem áll velem szóba ezeken a matchelős társkeresőkön...
Olyanok is semmibe vesznek, akik írni sem tudnak rendesen, meg még a gyerekesek is...
Úgy levisz az életről.
Még úgy sem kellek senkinek sem, hogy 35 kilót fogytam. Az sem számít semmit. A barátaim szerint érdekes személyiség vagyok, de mit érek vele, ha senki sem kíváncsi rá, mert elhányják magukat tőlem.
18-20-nak
Elvileg van lehetőség változtatni a kancsalságon öröklött lehet,a fura az hogy nem mindig voltam kancsal az utóbbi 3-4 évben jött elő (szemtengely ferdülés).pl szemüveggel korrigálható még nem mertem el menni mert ha csak műtéttel azt nem fogom vállalni,de tervezek menni mihamarabb.
Ezt már halottam innen onnan hogy a külföldiekkel jól járt pár hozzám hasonló pasi. Az angolt elkezdtem tanulni de egyenlőre hobbi szinten.
A strandos sztorid érdekes nekem még egyszerű kézfogásig sem sikerült el jutni nem az hogy bugyi vagy valami.
"amint kiderült, hogy többet szeretnék barátságnál, leépítettek"
Kezdd azzal, hogy kijelented, hogy barátnőt/... keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!