Online pszichológus, úgy, hogy szorongok a telefonálástól/videóchattől?
Külföldön élek, de már régóta gondolkozom rajta, hogy jó lenne pszichológushoz menni. Elég sok gondom van, a szorongás csak egy...
Viszont az ország nyelvét nem beszélem olyan magas fokon, hogy teljesen pontosan ki tudjam fejezni magam egy pszichológusnak (hétköznapi társalgáshoz meg a munkámhoz bőven elég a nyelvi szint), így gondolkoztam rajta, hogy magyarul beszélő, online pszichológushoz fordulnék.
Élőben nem lenne szorongásom, de így már a gondolattól is van, hogy nekem egy idegennel kell videóchatelnem.
Pedig amúgy videochaten keresztül kellett már interjúznom is annak idején (nem is egy állásra jelentkeztem így), ott is maga a videóhívás volt a szorongásom oka, amúgy személyesen mindenki azt mondja, hogy milyen talpraesett meg magabiztos vagyok.
Ha van köztetek olyan, aki küzd hasonló problémával: megpróbálta ennek ellenére? Csak elkezdeni nehéz, vagy később se lesz jobb?
Egyébként nekem még a saját barátaimmal is van némi szorongásom, ha így kell beszéljek, egyedül talán a férjemmel nincs (de mivel együtt lakunk, sok alkalom se nyílik a videóchatre).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!