Miért erőlteti a pszichológusom az online társkeresést? Csak gyötrelmet okoz.
Torz, csúf a képem. Senki sem áll velem szóba ezeken a matchelős társkeresőkön...
Olyanok is semmibe vesznek, akik írni sem tudnak rendesen, meg még a gyerekesek is...
Úgy levisz az életről.
Még úgy sem kellek senkinek sem, hogy 35 kilót fogytam. Az sem számít semmit. A barátaim szerint érdekes személyiség vagyok, de mit érek vele, ha senki sem kíváncsi rá, mert elhányják magukat tőlem.
Férfi vagyok.
30 éves. Sose volt kapcsolatom, sose tetszettem még senkinek. Egyszerűen képtelen vagyok másban vonzalmat ébreszteni.
Az a baj hogy ezek a társkeresők még a maradék önbizalmat is elveszik. 30 évesen kvázi szűzként lenni egyébként is egy elég megterhelő dolog és akkor még erre rájön a sikertelenség ezekben az appokban ahol mindenki tudja hogy csak a külsőre megy a dolog és kb a top 10% csávó kapja meg a csajok 2/3-át.Ha nem vagy fotogén vagy sportos, jóállású csávó akkor csak a legalja jut, ami meg egy kis önbecsüléssel rendelkező embernek nem kell (pl 8 gyerekes 24 éves csajok, cigányok etc.)
Én személyesen ismerkednék, sport vagy valami olyan dolog során ahol valami aktivitás történik, mert az máris egy közös dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!