50 perces (tehát még csak nem is egy egész órás) online(!) pszichoterápiás konzultációért elkérni 25 000 forintot csak szerintem rablás?
Figyelt kérdés
2023. jún. 1. 13:37
2/23 anonim válasza:
Amúgy szerintem is sok. Pesten ennél jóval kevesebbért járok személyes konzultációra.
3/23 anonim válasza:
Ha rablás, ne fizesd ki. Nem kötelező igénybe venni. Mehetsz máshoz is, aki olcsóbb.
4/23 anonim válasza:
Nem, mert önszántából fizet az illető.
5/23 anonim válasza:
2-es...mesélj, Pesten hova jársz ennél olcsóbban? A magánrendelések ára elszállt, mese nincs. Persze, hogy sok, de kiszolgáltatott az ember.
6/23 A kérdező kommentje:
Én nem fővárosi vagyok. Eddig egy fiatalhoz jártam személyes konzultációra, nála 1 óra volt 10 000. Ami azt mondom még korrekt, de sajnos kidobott pénz volt az is, 60 ezret dobtam ki az ablakon, pedig neki tudnia kellett volna már az elején, hogy kevés hozzám. Mind a pénzre megy. :(
2023. jún. 1. 13:56
7/23 anonim válasza:
Na én ezért sem megyek el magánpszichológushoz. Voltam már ingyenesnél, kb semmire nem jók. Inkább egy két jó barát, barátnő, akivel meg tudod beszélni a problémáidat.
8/23 Phoney válasza:
Csak addig kérdezel ilyeneket, amíg nem értesz valami olyanhoz, amire jól fizető túlkereslet van. Gondolom te csak 5 ezret kérnél, amikor elegen fizetnének neked 25-öt is...
9/23 A kérdező kommentje:
"Inkább egy két jó barát, barátnő, akivel meg tudod beszélni a problémáidat"
Ezzel több probléma is van. Egyrészt nem mindenkinek vannak ehhez megfelelő barátai, másrészt egy jóbarátot nem lehet túlságosan leterhelni a problémáiddal, mert nem lelki szemetes az illető. Harmadrészt meg úgy gondolom, egy igazi pszichoterápia több kéne, hogy legyen annál, minthogy csak mesélek a problémáimról.
2023. jún. 1. 14:03
10/23 A kérdező kommentje:
8
Csak hát ezek az emberek elviekben arra tették fel az életüket, hogy segítsenek másokon. Nyilván ők is pénzből élnek, ki nem, de ha fele ennyit kérne, akkor is jól élne, emellett pedig segítene a kevésbé módosabbakon is.
2023. jún. 1. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!