50 perces (tehát még csak nem is egy egész órás) online(!) pszichoterápiás konzultációért elkérni 25 000 forintot csak szerintem rablás?
Figyelt kérdés
2023. jún. 1. 13:37
11/23 anonim válasza:
Hát én Pesten 12 k ért járok, bár ebbe talán van valamennyi diák kedvezmény.
12/23 A kérdező kommentje:
11
És klinikai szakpszichomókus vagy sima?
2023. jún. 1. 14:20
13/23 anonim válasza:
Egyet azért tisztázzunk, pszichoterápiát ennyiért pszichiáter tart. Ha ő pszichológus akkor nagyon sokat kér.
14/23 anonim válasza:
Pszihiáter és szerintem klinikai.
15/23 A kérdező kommentje:
13
Klinikai szakpszichológus az illető.
2023. jún. 1. 14:27
16/23 anonim válasza:
korábban volt egy kérdés, és 12-15 e Ft a pesti átlag óradíj.
17/23 anonim válasza:
Majd kattogo gyogyegerkent gyógyszereket függve olcsóbb lesz. Végül is a gyógyszer pár ezer Ft, cserébe az agyi receptoraid rottyra rakja. Merlegeld hogy melyik utat választod
18/23 anonim válasza:
Ha az egészségedre is sajnálod a pénzt akkor valami nagyon el van csúszva fejben. Vegyél belőle egy új iphonet hátha boldogabb leszel tőle 5 percre
19/23 anonim válasza:
Amúgy nem értem miért kell ennyire lekezelőnek lenni, amikor tényleg sok az az összeg amit írt. Még csak nem is Pesten van, de Pesten sem átlagos ez az összeg, én is jóval kevesebbért járok. Szóval fizessen irreálisan sokat az, akinek ennyi pénze van, de egy tök normális kérdés volt.
20/23 A kérdező kommentje:
Alapvetően nem sajnálnám a pénzt, csak mi van ha megint úgy járok, hogy kb. a semmire ki dobtam X ezret, és megint meghasadt a lelkem? Nagyokoskám! Mert engem az, hogy tulképp lemondott rólam az előző terapeutám, rettenetesen megvisel. Képes volt hat hétig abban a hitben ringatni, hogy van értelme hozzá járnom, miközben nyilván már a legelején tudta, hogy ő kevés hozzám. Ezek után hogy legyen bizodalmam? Honnan tudjam biztosan, hogy nem csak a lehúzásra megy az illető? Nem tudhatom. Nekem nem telik ájfonra. Tudom, akkor annyit is érek, igaz? És ne is akarjak terápiát...
2023. jún. 1. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!