Kicsit nem nagyon lehúzás a fogszabályozás?
Tudom, munkadíj, évekig tanultak, stb, de akkor is azért..mi kerül 200ezerbe egy fém fogszabályzóban?
Maximum olyan 30ezer ft lehet szerintem az anyag.
És ugye ez fogívenként értendő, majd állítás 15-20ezer / hó, majd retenciós készülékek szintén 50-60k.
Egy egsyszerűbb esetnél is ott vagy, hogy 1 milliót otthagytál.
Igen, valóban nagyon drága de szerintem nem a fogorvosok a hibásak ebben hanem az állami eü. hogy nincs rá támogatás. Egyébként az anyag is nagyon drága (hozzáteszem valószínűleg mesterségesen) 30 fogra a legolcsóbb bracket is 20 ezer aztán még az ív is legalább ennyi és akkor ott a ragasztó stb.
Mindezekmellett a felelőség is ottvan. Szerintem az a gáz hogy ez nem mindenkinek elérhető valamilyen módon.
#1 18 év alatt van rá támogatás.
Hát nézd! Egy szakmunkás sem áll veled szóba az alkalmankénti pár tízezres, ha nem inkább százezres díj alatt. Ezek után a fogorvos is jól akar járni. Sajnos ez van, az átlag 200-300ezres fizetésekből nem él nagy lábon az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!