Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kicsit nem nagyon lehúzás a...

Kicsit nem nagyon lehúzás a fogszabályozás?

Figyelt kérdés

Tudom, munkadíj, évekig tanultak, stb, de akkor is azért..mi kerül 200ezerbe egy fém fogszabályzóban?

Maximum olyan 30ezer ft lehet szerintem az anyag.

És ugye ez fogívenként értendő, majd állítás 15-20ezer / hó, majd retenciós készülékek szintén 50-60k.

Egy egsyszerűbb esetnél is ott vagy, hogy 1 milliót otthagytál.

2022. ápr. 10. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, valóban nagyon drága de szerintem nem a fogorvosok a hibásak ebben hanem az állami eü. hogy nincs rá támogatás. Egyébként az anyag is nagyon drága (hozzáteszem valószínűleg mesterségesen) 30 fogra a legolcsóbb bracket is 20 ezer aztán még az ív is legalább ennyi és akkor ott a ragasztó stb.

Mindezekmellett a felelőség is ottvan. Szerintem az a gáz hogy ez nem mindenkinek elérhető valamilyen módon.

2022. ápr. 10. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:

#1 18 év alatt van rá támogatás.

Hát nézd! Egy szakmunkás sem áll veled szóba az alkalmankénti pár tízezres, ha nem inkább százezres díj alatt. Ezek után a fogorvos is jól akar járni. Sajnos ez van, az átlag 200-300ezres fizetésekből nem él nagy lábon az ember.

2022. ápr. 11. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!