Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 50 perces (tehát még csak nem...

50 perces (tehát még csak nem is egy egész órás) online(!) pszichoterápiás konzultációért elkérni 25 000 forintot csak szerintem rablás?

Figyelt kérdés

2023. jún. 1. 13:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
13%
Nevetni fogsz: fuss pár kört chatgpt-vel, egyszerűbb dolgokra tök jó ajánlásai vannak. Nyilván számonkérni nem fog, de sok vakfoltodat segíthet megtalálni, csak győzd feldolgozni. :)
2023. jún. 2. 06:38
 22/23 anonim ***** válasza:
80%
Figyike, én most tartok az 5. pszichológusnál, aki végre bejön nekem. 14- ért, Bp-en. Klinikai, nyilván. A Pszichofészekben tolja. Normális az, hogy százezreket és éveket áldozol be, mire megtalálod a megfelelőt. De az utolso fillérig megéi.
2023. jún. 3. 02:52
 23/23 anonim ***** válasza:
49%
Na ezért megyek tb-s pszichiáterhez. Pszichiátereknél konkrét menete van az anamnézis felvételnek és konkrét kérdésekre konkrét választ kell adni, ami alapján felállítják a diagnózist. Nagyon félrekezelni nem tudnak, csak ha össze vissza hazudsz. Nem a kisujjukból vagy érzésre szopják ki a diagnózist. Szóval első körben elmész az államiba, ott felállítják a diagnózist, kapsz gyógyszert, ami valószínűleg elindít a javulás útján. Utána el lehet gondolkodni a továbbiakban, akár magánban. De az a jó az államiban, hogy nem az a céljuk, hogy a rendszerben tartsanak, hanem az, hogy minél előbb kikerülj onnan. Ellentétben a magánnal.. Én megtehetném, hogy fizetek magánban, mégis államiban indítani. Aztán ha konkrét pszichoterápiára lesz igényem és azt nem kapom meg államiban akkor tovább megyek magánba.
2023. jún. 5. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!