50 perces (tehát még csak nem is egy egész órás) online(!) pszichoterápiás konzultációért elkérni 25 000 forintot csak szerintem rablás?
Figyelt kérdés
2023. jún. 1. 13:37
21/23 anonim válasza:
Nevetni fogsz: fuss pár kört chatgpt-vel, egyszerűbb dolgokra tök jó ajánlásai vannak. Nyilván számonkérni nem fog, de sok vakfoltodat segíthet megtalálni, csak győzd feldolgozni. :)
22/23 anonim válasza:
Figyike, én most tartok az 5. pszichológusnál, aki végre bejön nekem. 14- ért, Bp-en. Klinikai, nyilván. A Pszichofészekben tolja. Normális az, hogy százezreket és éveket áldozol be, mire megtalálod a megfelelőt. De az utolso fillérig megéi.
23/23 anonim válasza:
Na ezért megyek tb-s pszichiáterhez. Pszichiátereknél konkrét menete van az anamnézis felvételnek és konkrét kérdésekre konkrét választ kell adni, ami alapján felállítják a diagnózist. Nagyon félrekezelni nem tudnak, csak ha össze vissza hazudsz. Nem a kisujjukból vagy érzésre szopják ki a diagnózist. Szóval első körben elmész az államiba, ott felállítják a diagnózist, kapsz gyógyszert, ami valószínűleg elindít a javulás útján. Utána el lehet gondolkodni a továbbiakban, akár magánban. De az a jó az államiban, hogy nem az a céljuk, hogy a rendszerben tartsanak, hanem az, hogy minél előbb kikerülj onnan. Ellentétben a magánnal.. Én megtehetném, hogy fizetek magánban, mégis államiban indítani. Aztán ha konkrét pszichoterápiára lesz igényem és azt nem kapom meg államiban akkor tovább megyek magánba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!