Úgy néz ki az arcom, mint valami fogyatékosnak, smink se segít, mert a formájával van baj. Nem tudom elfogadni, hogy soha nem fogok úgy kinézni ahogy akarok, soha nem fogok tudni magabiztosan kilépni az utcára, mindig kevesebbnek fogom tartani magam másoknál és mások is engem. Ha meglátok egy csinos lányt rögtön rossz érzésem lesz, hogy miért nem nézhetek ki úgy, mint ő.
Elviselhetetlenül rossz érzés.
A feszültség miatt többször is megvágtam magam eszembe jut, hogy én így nem akarok élni. Ez így nem élet, hogy gyűlölöm magam, örökké szorongással csinálok mindent.
Hány éves vagy? Ha 20 alatt, akkor ne aggódj, el fog mulni ez az érzés.
Az igazi szépség belülről sugárzik ki és megszépít, keresik majd az emberek a társaságodat.
Amíg szomorkodsz magadban addig sajnos rosszabbodni fog a helyzet. Én tizenévesen voltam kétségbe esve nagyon. Volt olyan, hogy rámkiáltottak, Úristen de csúnya vaaagy!
Nagyon nehéz volt, de aztán elkezdtem élni az életem, leszartam másokat es most van egy álomférfi mellettem, illetve így 30 fölött is állandóan akad valaki, aki udvarolna..
Szóval csak csináld a dolgod. Esetleg költözz el otthonról.
2023. szept. 18. 00:46
12/17 anonim válasza:
A szépség nem csak kinézet. Nagy szerepet játszik benne az önbizalom. Próbáld ezt fejleszteni. Egy gyönyörű nő is lehet csúnya, ha 0 önbizalma van. Illetve a kedvesség, jóság, pozitivitás is pozitív irányba változtatja a megjelenésedet. Próbáld úgy felfogni, hogy nem arra van szükség, hogy a kinézedeted változtasd meg, hanem arra, hogy a hozzáállásodat, felfogásodat, amire már rengeteg segítő videó, dokumentum létezik. Kezdd a mindsettel és teljesen máshogy fogod önmagad látni.
2023. szept. 19. 09:01
13/17 anonim válasza:
Szia! Ismerek egy fiatal lànyt a Fitniss klubbòl, szuper a teste, sajnos az arca el van kissé torzulva, de ennek ellenére megnézik az alakja miatt a férfiak. Ha nincs is olyan szép arcod, de klassz az alakod, akkor ellensullyozòd az egész megjelenésedet. Sportoljàl és boldogabb leszel!
2023. szept. 19. 11:38
14/17 anonim válasza:
nagyon nehéz én is minden nap küzdök vele nehéz így kilépni az utcára munkába menni stb. olyan jó lenne hasonló emberrel barátkozni hát ha lenne végre valaki aki mellett nem feszengek.
2023. szept. 19. 21:15
15/17 anonim válasza:
Sokkal többen vannak a nem szépek mint a szépek
Merits ebből erőt
2023. szept. 20. 10:32
16/17 anonim válasza:
Agyaddal van baj, nem az arcoddal
2023. szept. 28. 14:12
17/17 anonim válasza:
Valószínűleg csúnya se vagy, csak lelkisérült és személyiségzavaros.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!