Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » SOS! Nem merek visszamenni a...

SOS! Nem merek visszamenni a lakásba, kirohantam mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyedül vagyok, folyamatosan olyan érzésem volt mintha figyelnének, aztán hallottam egy koppanást felkaptam egy takarót kirohantam a lépcsőházba.. Körfolyosós ház, fázom és szomjas is vagyok de nem merek vissza menni.

Itt ülök 40 perce, még az ajtó közelébe se merek menni.

2023. szept. 7. 02:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%

Eleinte nekem is ilyen volt. De en már megszoktam hogy pl.hol a száritón mozognak az edenyek maguktól mosogatás után, hol magátol leesik vmi a fürdőben, hol az ágy nyikorog magától, vagy kipattan csak úgy a rugója spontán, mintha vki rácsapna az ágyra, vagy hol valami kilincsre felakasztott láncom kezd el ingázni és kopogni az ajtón, valszeg vmi légáramlattól, vagy az ajtó kezd neki ki-be nyilni csukódni enyhén koccanva a félfának az is légaramlattól, en olyasmit akartam kiírni ezekről ami nekem fura az egeszben, hogy ezek soha nem napközben vagy du.történnek hanem mindig amikor lefekszem aludni es teljes csendnek kéne lennie.

Egész du. nem zörögnek az edények, nem esik le semmi, nem ütődik nyikorog az ajtó, nem ingázik a lánc, mindig csak akkor ha lefekszem meg éjszaka.

2023. szept. 7. 06:38
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Ja biztos kihivtad a rendoroket. Valaki nagyon unatkozik.
2023. szept. 7. 08:01
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Szia. Foglalkoztál okkult, ezoterikus dolgokkal?
2023. szept. 29. 03:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!