Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » SOS! Nem merek visszamenni a...

SOS! Nem merek visszamenni a lakásba, kirohantam mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyedül vagyok, folyamatosan olyan érzésem volt mintha figyelnének, aztán hallottam egy koppanást felkaptam egy takarót kirohantam a lépcsőházba.. Körfolyosós ház, fázom és szomjas is vagyok de nem merek vissza menni.

Itt ülök 40 perce, még az ajtó közelébe se merek menni.

2023. szept. 7. 02:00
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Valaki át tudna jönni? Aludhatsz a vendég szobába, beszélgetünk és csinálok egy jó kis téliszalámis szendvicset, és kifizetem a taxit!

||. Kerületben lakom. 38 éves/nő. Úgy érzem itt fogok aludni a lépcsőházban ha nem jön át valaki…

2023. szept. 7. 02:13
 2/13 A kérdező kommentje:
Onnan jött az ötlet hogy nagy pánikomban be hoztam egy dokumentum filmet a téli szalámiról YouTube-on 😄😄😄 , picit segített elterelni a figyelmem! De egyre inkább félek hogy lemerül a telefonom és teljesen magamra maradok.
2023. szept. 7. 02:16
 3/13 anonim ***** válasza:
96%

Paranoiát érzel, volt nekem is egy ilyen időszakom, elég szar érzés...

Csekkold be magad a pszichiátriára mielőtt átmegy pszichózisba.

Ígérem hogy nem figyel senki, az viszont rosszabb ha random idegeneket hívsz fel magadhoz.

2023. szept. 7. 02:18
 4/13 A kérdező kommentje:

3, köszönöm hogy írtál picit megnyugtatott.. igen elég súlyos pánikbeteg vagyok, már dolgozom rajta pszichológussal.

Csak ez a nagy koppanás annyira megrémített, hogy egyszerűen nem merek visszamenni, megpróbáltam benyitni az előbb de szó szerint remegek a félelemtől

2023. szept. 7. 02:23
 5/13 anonim ***** válasza:
78%

Mi lenne, ha megpróbálnál vissza menni, de pl bezárnád magad az egyik szobába? Elég az egyikbe.

Full felkapcsolt villany, esetleg halk zene. Nem is tudom, ilyenkor én kiválasztanám a ház legbiztonságosabb részét és oda kuckóznék.

Ha szereted az ilyesmiket, készíts egy kis sátrat lepedőkből. A földről mindent könnyebb megfigyelni + a kis muri segít elterelni a figyelmed.

2023. szept. 7. 03:21
 6/13 A kérdező kommentje:

elbóbiskoltam picit a lépcsőn..

5, jó ötlet, csak nem merem lenyomni a kilincset, úgy érzem ott várnak rám az ajtóban és rögtön beránt valaki amint kinyitom.

Nem vagyok képes rá akárhogy szeretném😔

Szerintem körbetekerem magam a takaróval és megpróbálok ledőlni itt a folyosón picit amíg a szomszédok felkelnek.. teljesen kimerülten, kiszáradtam.

2023. szept. 7. 03:46
 7/13 anonim ***** válasza:
95%
Ide a pszichologus keves lesz, ez mar pszichotikus allapot amit gyogyszerrel kene kezelni.
2023. szept. 7. 04:29
 8/13 A kérdező kommentje:
Valaki lépkedett a lépcsőházban, betelt a pohár már ott sem voltam biztonságban.. kihívtam a rendőröket , segítettek bemenni.. kiderült a légfrissítő esett le a fürdőben, mert elmozdult ahogy fújt gondolom. Minden rendben bekuporodtam a hálóba.. remélem már nem lesz semmi.. jóéjt😇
2023. szept. 7. 04:38
 9/13 A kérdező kommentje:

egy kis update! Újra a folyosón kötöttem ki.. olyan volt mintha valami kaparna az ágy alatt.

bekéreckedtem a szomszéd nénihez, nem örült, de most a kanapéján vagyok, itt fogok aludni. Végre megnyugodhatok.

2023. szept. 7. 05:14
 10/13 anonim ***** válasza:
55%
Jól van, írd ki a címed, küldjük a kényszerzubbonyt. 😞
2023. szept. 7. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!