Mit tegyek ilyen helyzetben?
Ha hibatlan akkor nincs szivproblemad. EKG ezeket jelezte volna, szivelegtelenseg meg ilyesmiket az ultrahang kiszuri. Ez stressz, hiaba csak a pulzus szallt el.
"Hirtelen, már mondhatni megszokott stressz-szintnél pár héttel ezelőtt a szívem a semmiből 250+ pulzust ment" - meg te is bevallottad hogy stressz miatt
Ha megint elojon kerdezz ra a haziorvosra hogy mi lehet (azt fogja mondani hogy stressz), kerj egy xanax receptet, garantaltan fel fog irni egyet. Ha megint elojon, akkor dobj be ket xanaxot probakepp, mondanam egyet de mivel ilyen magasra felment, ezert kettot jobb lenne.
En is panikos-stresszes voltam, de mar gyogyszerezve vagyok, nincs panikom, stresszem. Egy panikrohamomnal 1 oran at ilyen 150 - 160-as pulzusom volt, izzadtam meg minden, fajt a mellkasom (az meg a refluxtol) total ideg voltam, nem volt xanax nalam, ki kellett birni. Aztan 1 ora mulva elmult, es iszonyu faradt voltam utana. A semmibol jott. Es a fejem is fajt egesz nap. Delelott tortent az egesz. Szetcseszte az egesz napomat. Haziorvost hivva mondta hogy ez panik es stressz es felirt xanaxot.
Rettento gyakori ez, hidd el, akarmit mondott a kardiologus hogy ilyet meg nem latott - max ilyen erteket. De pulzus emelekedest fix latott panikkal/stresszel.
Ha jot akarsz haziorvossal biztonsag kedveert xanax.
Ha meg nem akkor fussal, eddz, szedj magneziumot, omega3-mat meg mittom en mit amit eddig (es latod megis elojott) - akkor vard a kovetkezo panik/stressz rohamot es ha tenyleg 250+ volt a pulzus akkor mar imadkozz is, hogy a mento idoben erjen ki es birja a szived/szerveid a kovetkezo alkalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!