Mindig megkaptam a bélyeget, hogy személyiség zavar szociális fóbia adhd gyanú dysthimia asperger-szindróma egyéb kevert depressziós pánikolós szorongásos személyiség zavarok még sem tudom mitől vesztegettem el az évtizedeket az egész életemet!?
Egy elvesztegetett egyetlen egy hús-vér emberi halandó élet volt az enyém
Nem volt semmi értelme sem
Lehet az orvosok a szakik sem tudják hogy mivan én velem!?
Mindig csak rám nyomták a bélyeget és a hülye lúzer örök vesztes csődtömeg vagyok skatulyába vagyok/voltam szorítva világ életemben!!!
Mindig ez, hogy gyámoltalan gyáva félénk nyomorék csicska csíra annyira nagyon rosszul esik ez még évtizedekkel később is és most is!!!
Nehéz kiheverni a fájdalmat és bele nyugodni békét kötni hogy fújhatom lőhetem ezt az egész életemet!!!
A sors sohasem fog már kárpótolni ezt nagyon jól tudom
Azért egy magamfajta ember ezért minek született meg és maradt életben ideáig nagyon hosszú ideig!?
Nyugodtan meg ölhettem volna magamat már nagyon régen régóta minek éltem ezért!?
Na várj már, miért az orvosok címkéivel foglalkozol? Mi itt a valódi kérdés?
Mi sem tudjuk, mesélj.
Én pl. igazi jó tanuló, könyvmoly lány voltam, nemrég jöttem rá az ADHD-ra. Szar ügy. Nagyon szar. És akkor mi van? Keressek felelősöket? Találok, de a felelősöket felelősségre vonni nem lehet. Neked mi a célod, mit szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!