Tisztelt Gyakori kérdések felhasználók! Személyiség zavarral/zavarokkal adhd-val és annak a gyanújával asperger-szindrómával autizmus spektrum zavarral és szociális fóbiával mit lehet kezdeni?!
Ilyen alapon megvagyok bénulva,bénítva merthogy mivelhogy sehhova senkinek sem kellek se melóra se társaságnak sem nem is beszélve a homoszexualitásról ami sérült gént jelent az okozza az összes többit az idegrendszeri fejlődési zavar a hibás agy működési zavarok és hát a hajlam ami örökletes örökölhető és ezek a pszichotraumák(lelki betegség idegi és lelki eredetű gyötrelmek!!!)
A gyógyszerek csak a depresszióra és az idegek nyugtatására vannak és a gyógynövény teák is
most mi a kérdés?
Menj pszichiáterhez, kérj segítséget. Kicsit összefüggéstelen amit írtál, ráadásul 1 mondatban az egészet.
Mi köze van a szexualitásnak az ADHD-hez?
valóban ezek a problémáid, vagy tiktokról diagnosztizáltad magad?
Valóban igen rendesen lettem diagnosztizálva szakemberek és pszichiáter szakorvos által igen!!!
Adhd az külön van a homoszexualitástól bocsánat elnézést ne haragudjanak meg érte!!!
Jogos ki maradtak a mondat végi írásjelek!!!
De a lényeget leírtam önöknek én rólam.
Köszi köszönöm szépen önnek a barátságos megnyilvánulást ritka ez errefelé a gyakorin!!!
Kis gyermek korom óta ez van
Az 1990es évtized óta mind a mai napig napjainkig
Ahogy bekerültem bölcsődébe vége lett a békémnek és a nyugalmamnak!!!
Anyukám otthon aranyos rendes volt irányomban de utána csak a pokoljárás a rémálom kezdődött el!!!
1989es vagyok
33 éves
Év végén ősszel tölteném be a harminc négyet
Azért elrohant az élet mint a gyors vonat de nem ezt az életet karmát sorsot akartam volna át élni meg élni gondolhatják
Amilyen ember vagyok és voltam mindig is világ életemben
Egyetlen egy hús-vér emberi halandó élőlényként nem tudtam ezek miatt a nyavaják miatt jól eltölteni ezt a néhány pár évtizedet és amennyi még hátra van remélem már csak kevés időm van ebből a borzalomból ebből az átkozott életből!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!