Tisztelt Gyakori kérdések felhasználók! Személyiség zavarral/zavarokkal adhd-val és annak a gyanújával asperger-szindrómával autizmus spektrum zavarral és szociális fóbiával mit lehet kezdeni?!
Figyelt kérdés
Ilyen alapon megvagyok bénulva,bénítva merthogy mivelhogy sehhova senkinek sem kellek se melóra se társaságnak sem nem is beszélve a homoszexualitásról ami sérült gént jelent az okozza az összes többit az idegrendszeri fejlődési zavar a hibás agy működési zavarok és hát a hajlam ami örökletes örökölhető és ezek a pszichotraumák(lelki betegség idegi és lelki eredetű gyötrelmek!!!)
A gyógyszerek csak a depresszióra és az idegek nyugtatására vannak és a gyógynövény teák is
2023. júl. 30. 16:45
11/14 A kérdező kommentje:
Igen voltam én már mindenhol mindenütt tisztelt felhasználók!!!
2023. aug. 3. 18:22
12/14 hosszúhajú válasza:
ezt én írtam ki ezt a kérdést? adhd gyanús autista kényszerbeteg bipoláris, meg borderline személyiségzavaros leszbikus vagyok teljes szociális izolációval. úgy lehet élni hogy mindent megadnak kell megtenned. ha igazi autista vagy, akkor erre igényed is van. aztán kell gyógyszer vagy doki... ami nekem leginkább kell, hogy mindenki hagyjon élni és fogadja el hogy ilyen vagyok. akkor jól eltudok lenni. a gond akkor kezdődik ha kezdenek beszivárogni az emberek az életembe.
13/14 A kérdező kommentje:
Aha, értem:-(:-s
És ön hány éves mennyi idős?!
Hová valósi és mivel foglalkozik nagy betegen és sérült emberként!?
2023. aug. 4. 12:11
14/14 hosszúhajú válasza:
én bp 47 nő - de ez nem releváns
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!