Borderline személyiségzavarban van olyan, hogy kitalált álomvilágban él az illető és konkrétan kitalált személlyel van kapcsolata???
Öcsém nagyon régóta pszichiátriai beteg. Bipoláris és az orvosa azt mondta súlyos személyiségzavara van, önálló életvitelre képtelen. Nemrég volt kórházban ott megállapították, hogy Borderline személyiségzavara van.
A történet arról szól, hogy kórházban volt, ahol megismerkedett az egyik beteggel és konkrétan beleszeretett. (Alátámasztani nem tudom, mert sajnos nem tudtam bejárni hozzá, így nem tudom valós személy-e). Miután kiengedték sokat beszélt a hölgyről. Aztán sírva felhívott, hogy meghalt az illető. Teljesen kiborított, féltem, újra öngyilkosságot fog elkövetni. Aztán a sors úgy hozta, hogy együtt kellett élnem az öcsémmel. Titkos telefonbeszélgetések, amiket ezzel a lánnyal folytatott. Igen. Azzal jött, hogy valójában nem halt meg, de el kellett tűnnie meg még a jó ég tudja miket mondott. Aztán email-eket kaptam a lánytól. Később azt mondta a testvérem, hogy Ő írta az email-eket és sajnálja de nem tudja elengedni az illetőt. Aztán megint mást mondott. Most ott tartunk, hogy facebook fiókja van és úgy egy hete azt mondta a tesóm, hogy Ő hozta létre. Persze azóta ismét ír a lány onnan. Én még életemben nem találkoztam vele, erre mindig van valami magyarázat, hogy miért nem. Fényképet sem láttam róla. Ja persze amikor kórházban volt ismét a tesóm, és írtam az email címre, hogy melyik kórházban található, semmi reakció nem jött vissza annyi sem, hogy köszi. Ebből is gondoltam a lány nem létezik. Mit tehetek ebben az esetben? Menjek bele a játékba? Félek milyen reakció lenne, ha szembesítem a hazugságokkal. Ha csak rosszat mondok az illetőről, már összeomlik.
Ez nem borderline tünet. Viszont skizofréniánál előfordul ilyen.
Én az orvosianak jelezném, mert ez súlyos pszichózis, mindenképp gyógyszer adag, vagy gyógyszer módosítást igényel!
Én Borderline vagyok.
A borderline-okra sokkal inkább az a jellemző, hogy gyilkosságokon és öngyilkosságokon fantáziálnak, és úgy is érzik, képesek ilyen tettekre, mivel ők a "jó" emberek mindenki mással szemben.
De ezek az igazi kemény borderline-osok ... szóval nem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!