Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális, hogy egyre jobban...

Normális, hogy egyre jobban nem tudok érezni?

Figyelt kérdés

Nem akarom 800x ismertetni az életem. Röviden: rossz családi élet, magány, depresszió, barátok hátbaszúrtak, öngyilkossági kísérletek, vagdosás, szeretethiány, bántalmazás

Most mi van? Nem barátkozom. Sőt gyűlölöm ha valaki ír nekem. Én nagyon szívesen végig tudnék nézni egy gyilkosságot, hangosan szakadnék rajta. Nem tudok érezni, ha valaki megbánt olyan érzések nélkül tudom biztatni, hogy ölje meg magát, vagy arra, hogy egy szar az élete és vagdossa fel az ereit... élvezek másokat kifigurázni. Nyilván szar hogy magányos vagyok, de ez úgyse változik. Voltak idők amikor barátkoztam, a szívem kitettem értük. Na és mit kaptam? Hagyjuk is.

Aztán most inkább az van, hogy bestgoret nézek, nevetek sok barmon, ha valaki rám mer írni.... utálom, mit irogat? Inkább vagdossa le az ujjait. Amikor öngyilkos akartam lenni senki nem irogatott. Rohadjanak meg, bzi az összes.

Magyarokat is utálom, egy alja nép, mások életébe belevájkál, pl akik itt kötekednek aki segítséget kér, azokat úgy fejbe tudnám lőni egy sörétessel, az anyjukat kikötözném, szemük látára késelném szét őket, aztan ledarálnám őket és kisütném őket és megetetném a következőkkel.

19f

2023. aug. 28. 00:27
 1/3 anonim válasza:
100%

Oh. Hello múltbeli énem.

Mintha én írtam volna.

Nyugi 22 felett lesz egy "kattanás" az elmédben teljesen megváltozik ez. Vagyis nálam ilyen volt.

Jelenleg anyámon kivül nem erzek szeretetet senki iránt még barátit sem. Az állatokat imádom de az emberek szenvedésével nem tudok azonosulni. Nem érzem a szeretetet olyan mintha.. Nem tudom csak tárgyként tekintenék rájuk. Pedig én nagyon segitokesz és jó ember vagyok. Furcsa.

Amúgy te is egy jó ember vagy csak még nem forrott ki a világ látásod.

Szerintem majd múlik az idő és szó szerint bele fogsz fáradni abba amit most érzel.

2023. aug. 28. 02:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok 28 éves lányként... nekem nem jött kattanás, szerintem már nem is fog... dolgozni is utálok, ott is csak emberek... ahhoz sincs motivációm, hogy elérjem, hogy legyen pl passzív jövedelmem, mert még depressziós is vagyok, ráadásul a legsúlyosabb fajta.
2023. aug. 28. 10:05
 3/3 Qualisoft válasza:
100%
Nagyon sajnállak titeket, de én is ilyen vagyok... de csak titokban. Ezt csak az tudja aki ezt olvassa.
2023. aug. 29. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!