A pánikbetegségen hogy tud segíteni a pszichológus?
Figyelt kérdés
Miért küldik a pánikbetegeket pszichológushoz? Ő hogy tudja “meggyógyítani” őket?2023. aug. 28. 00:18
1/2 anonim válasza:
Beszélgetéssel, a probléma gyökerének megkeresésével, hiszen az okot is meg kell találni, úgy lehet kezelni. És az is jó ha az elfojtott érzelmek előjönnek, mert sokat segít kibeszélni a gondokat, a napi történéseket, ez egészséges. Végső esetben felírnak legalábbis a pszichiáterek gyógyszereket, de egy pszichológussal folytatott terápia is rengeteget tud segíteni, nem kell mindig gyógyszer.
2/2 anonim válasza:
Nekem ugy, hogy 11 evig nem tortent semmi valtozas, bar o ajanlotta a gyogyszert, amit a pszichiater csak alair. 17 even at beszelgettunk, a naptaramban egy remenysugar volt minden heten. Aztan igent mondtam a gyogyszerre es azota is bant, hogy hiaba es ertelmetlenul szenvedtem, nem tudtam dolgozni, pokol volt az eletem. A gyogyszer elsore teljesen eltuntette az eletembol a betegseget, 17 ev alatt pedig enyhe formajat tudom uralni.
Nekem a pszichologus, es maganhoz is tobbhoz mentem, kb semmit nem ert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!