Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egyszerűen nem bírom a feszült...

Egyszerűen nem bírom a feszültséget mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap is 15 Frontint vettem be mert félek a.lakhatásom elvesztésétől, piaci áron nem tudok albérletet fizetni, szállóra nem akarok menni, én csak nyugodtan akarok élni, nem bírom ezt már. Ráadásul skizofrénia a betegségem és dolgozom is tehát nem tudok csak úgy kórházba menni
2023. aug. 20. 12:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindannyian feszültek vagyunk, féltjük a munkánkat, a lakhatásunkat és gondolj csak bele, hogy mennyien veszítettek el mindent a háború miatt és kezdenek mindent elölről egy másik országban. Sajnos az élet ilyen mindenkinek, a betegségek meg jönnek nehezítésnek.
2023. aug. 20. 13:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Skizofrenia es tudsz dolgozni? Hat basszus az tenyleg nem semmi es nehez lehet, szarkazmus nelkul mert en is mentalis beteg vagyok - kezeles rezisztens klinikai depresszio.

5x probaltam kilepni a mokabol, 1 sikerult volna de ha az agyban az oxigen nyomas es hypoxia lep fel euforikus allapotot okoz - amit en is ereztem. Ezt hivjak tobbnyire sexualis-asphixiatio-nak, de nekem nem volt sexualis elmenyem, lol, hanem ilyen... oromteli, szep, idilli modon lattam mindent es en ezt nem akartam elhagyni. Mai napig nem tudjak miert van ez, de ez valoban igy van. Nem hiaba halnak meg akik ezt csinaljak hogy noveljek a sexualis elmenyuket. De nem ajanlom. Nagyon nagyon nagyon nem. idegsejtek pusztulnak, agyverzestol kezdve szervi bajaid lehetnek, szivroham minden. De ha egy gyogyszer sem hat akkor nekem tokmindegy hogy meghalok vagy sem legalabb kellemesen erzem magam egy... 5 - 10 percre mint ilyen legelso 0.75 mg xanax.

De munkaba allni.... nem... fura ember vagyok, vagdolasos a testem, rogton le lehet rolam venni hogy valami nem oke. Sokszor aggressziv is vagyok, de onaggresszor (vagdosas ilyenek, magamon nem masokon vezetem le) fajta, gyogyszerek nem. annyit szedtem hogy ezert kaptam azt a titulust amit fent irtam le. es ez vonatkozik terapiasra is.

2023. aug. 20. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!