Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A kollégám tolószékbe akar...

A kollégám tolószékbe akar juttatni, vagy csak egyszerűen rajtam vezeti le a feszültséget?

Figyelt kérdés
Majdnem fél évig voltam táppénzen a gerincemmel és a comb-nyak ízületemmel. Nem ismerték el munkahelyi balesetnek, ezért ennek megfelelően kaptam a fizetést. Második hete dolgozom. Tanév vége van, tanulók már nincsenek az iskolában. Tekintettel az egészségi állapotomra, olyan feladatot kaptam az egyik kollégámmal, amit el tudok végezni. Könyveket leltározunk. Valamiért úgy tudta, hogy megműtöttek, elmondtam,hogy nem műtöttek meg. De tegnap a kollégám a következőt csinálta. Egy széken ültem. Ahogy elment mögöttem, mert alig fért el, megkapaszkodott, de nem a szék támlájába, hanem a vállaimat nyomta lefelé, rám nehézkedett. Estére éreztem, hogy beállt a hátam a két lapockám között. Lejátszódott előttem, hogy mit akarok csinálni vele, és igen élénk a fantáziám. Adjatok egy puskát, vagy inkább egy géppisztolyt. A gyerekem tegnap éjszaka fogcsikorgatva aludt. Gondolom megviselte őt is, amilyen állapotban látott. Ő kente be éjszakára a hátamat flector géllel jó vastagon. Kérdezzem a pszichiátereket az ilyen emberekkel kapcsolatban? Ti engednétek a gyereketek egy ilyen iskolába tanulni, ahol ilyen dolgok előfordulhatnak? Szerintetek jó ötlet, ha teljes testsúlyommal a nyakába fogok ugrani? Ez is olyan eset, amit nem lehet bebizonyítani. Balesetnek kell látszania?

2021. jún. 25. 20:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nagyon túl reagálod
2021. jún. 25. 20:40
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Neked kene pszcihiater baratom.
2021. jún. 25. 20:43
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
Túltoltad a bringát
2021. jún. 25. 20:46
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
Súlyos agyi problémáid vannak.
2021. jún. 25. 20:47
 5/19 anonim ***** válasza:
49%
𝙇𝙚𝙝𝙚𝙩 𝙝𝙤𝙜𝙮 𝙖𝙯𝙩 𝙖𝙠𝙖𝙧𝙩𝙖, 𝙙𝙚 𝙡𝙚𝙝𝙚𝙩 𝙝𝙤𝙜𝙮 𝙚𝙜𝙮𝙨𝙯𝙚𝙧𝙪𝙚𝙣 𝙗𝙪𝙣𝙠𝙤😅😅
2021. jún. 25. 20:58
 6/19 A kérdező kommentje:
A két fiam nem így látja.
2021. jún. 25. 21:00
 7/19 A kérdező kommentje:
Vagy részegen jött dolgozni.
2021. jún. 25. 21:01
 8/19 anonim ***** válasza:
𝙡𝙚𝙝𝙚𝙩 𝙝 𝙛𝙚𝙡𝙩𝙚𝙠𝙚𝙣𝙮 5𝙤𝙨
2021. jún. 25. 21:02
 9/19 A kérdező kommentje:
A nyakába fogok ugrani. Nem menekülhet. Olyan cuki leszek, mint egy atombomba.
2021. jún. 25. 21:03
 10/19 anonim ***** válasza:
84%
Te vagy az Jozsi? Legkozelebb ne tespedj el a nagy valagaddal ennyire, hat majd' atestem rajtad. Na jo ejszakat, hetfon tali a konyvtarban.
2021. jún. 25. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!