Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alig tudok élni most mit...

Alig tudok élni most mit csináljak önök szerint!?

Figyelt kérdés

Ez az állandó depressziós pánikolós szorongásos állapot a szűnni nem akaró félelmeim és stbk

Nem tudok megemészteni semmit sem az az igazság!!!

Személyiség zavarral szociális fóbiával asperger-szindrómával dysthimiával adhd-vel tudnak egyáltalán valamit kezdeni a szakemberek?!

Vagy csak a gyógyszerek léteznek!?

2023. aug. 19. 18:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
77%

En 5 fele szorongasoldot szedek es igy erzem jol magam. Antidepresszanst/pszichotikumot nem, csak egy hangulatstabilizalot.

Teljesen megszunt minden szorongasom, magabiztos vagyok es mar evek ota szedem. Igen vannak mellekhatasok, neha-neha emlekezet kieses, de jobb elni brutalis szorongasban mint gyogyszerekkel nyugalomban? Tudom egyik sem optimalis, de hat ez van. Lehet jonni hogy etrend, futas, meditalas, kirandulas, dolgozni tobbet. Ez nem igy mukodik. Egy atlag embernek talan igen, de egy neurotikus/pszichotikus embernel nem. Ilyenek nem mukodnek.

Regen hibaztattam a normalis nem mindennapos kemeny szorongasos embereket meg a nem skizofreneket/bipolarisokat/borderlinesokat/klinikai depressziosokat(es a tipusaikat mindegyiknek), mert egyszeruen lehetetlen leirni/elmondani nekik milyen. Ez olyan mintha egy iszonyu undorito es groteszk szint problalnal elmagyarazni egy normalis embernek aki motivalt, eletvidam, parkapcsolatban van, szex minden 2. nap ha nem mindennap, legnagyobb baj hogy jon a gyerek mi legyen. Egy ilyen embernek elmagyarazni egyreszt azert nehez, mert nagyon nagyon nagyon elfogult, stigmatizalt, sztereotipizalt a mentalis betegseg ebben az orszagban. Megoli magat? Hulye orult. Depresszios? Ah csak figyelmet akar (vagy valami hasonlo), es ennyi. A tobbit nem is ismerik peldaul dysthysmia amit leirt a kerdezo. Ja meg van ADHD azt a kifejezest meg ismerik. Szoval leirni egy ilyen undorito, lehetetlen, remenytelen, groteszk-idill szeru, stimgatizalo, integritasodat elrablo betegseget egyszeruen az agy nem fogja fel nekik mert nincs tapasztalatuk nyilvanvaloan. En sem tudom elkepzelni az o helyzetuket vagy hogy mekkora cseszett nagy oromben elnek a gazdagok a deak ferenc teren a tetoteren a 200nm-es 2 millard HUF-os lakasban 9 gyerekkel es semmi anyagi, mentalis meg barmilyen gond, egyik USA ban tanul, masik Ausztraliaban es igy tovabb. Szamomra ugyanilyen elkepzelhetetlen egy ilyen eletforma, mint a normal embereknel az en vagy a hozzam hasonlo (esetleg a kerdezo) eletformaja.

Nem osszehasonlithato mert nem arrol szol, hogy az egyik zold es a masik lila.

2023. aug. 22. 23:44
 22/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, mire vágysz, mi segítene számodra igazán? Ha mi történne?
2023. aug. 29. 13:45
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Azt írta, hogy... Nem idézem szó szerint, de szexelni akar.
2023. aug. 29. 16:15
 24/28 anonim ***** válasza:
Hol írta?
2023. aug. 29. 16:33
 25/28 anonim ***** válasza:
75%

Privát levélben.

Amúgy kamu irogató. Nem is autista.

2023. aug. 29. 16:43
 26/28 anonim ***** válasza:
45%
Nekem még nem sikerült rájönni ezekből az összefüggéstelen kommentekből hogy milyen problémát tulajdonít magának.
2023. aug. 29. 16:59
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugyanezt írta privátban,hogy a szex segítene
2023. aug. 30. 14:56
 28/28 NTBS ***** válasza:
64%

Keres munkát, hobbit.

Végezz házi munkát.

Segíts embereken.

Akkor jobb lesz neked.

2023. aug. 30. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.