Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alig tudok élni most mit...

Alig tudok élni most mit csináljak önök szerint!?

Figyelt kérdés

Ez az állandó depressziós pánikolós szorongásos állapot a szűnni nem akaró félelmeim és stbk

Nem tudok megemészteni semmit sem az az igazság!!!

Személyiség zavarral szociális fóbiával asperger-szindrómával dysthimiával adhd-vel tudnak egyáltalán valamit kezdeni a szakemberek?!

Vagy csak a gyógyszerek léteznek!?

2023. aug. 19. 18:26
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Meghalnék de nem merek és nem tudom hogyan tegyem, hogy hová menjek el meghalni!!!

Inkább arra vágynék egyre kenyesebb és nyűgösebb vagyok

Teher volt mindig is ez a szar életem számomra!!!

2023. aug. 19. 18:53
 12/28 A kérdező kommentje:

Mindig sírni bőgni zokogni

Bárcsak sohasem születtem volna meg

Hadd halhassak már meg ne kelljen magamat kinyirni kivégezni!!!

2023. aug. 19. 18:55
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

8-as arra gondolt - ami valóban gyakran segít -, hogy az életednek értelmet KERESEL. Igazából csak saját magunk találhatjuk meg az életünk értelmét, nem kapjuk készen. Ez a saját felelősségünk.

És hát a történelem azt mutatja, hogy a "nagy" filozófiák és nagy vallások (amelyek széles körben és sokáig hatnak) a másoknak való segítésben és közösségi együttmunkálkodásban mutatja meg az élet értelmét. Tovább a lélektan nagy tudósai is erre mutatnak rá. Talán az emberiségnek ebből a közös tapasztalatából Te is tudsz meríteni.

A pszichológus (vagy coach vagy akár lelkész) abban tud segíteni, hogy (1) megtanít az útkeresésre, annak a technikájára; (2) segít megtalálni a személyes akadályaidat és rámutat, hogyan háríthatod el. De nem fogja helyetted elvégezni a belső munkát. Ez a te bátorságodon, a félelmeid leküzdésén át vezet. Sokaknak sikerül, akik nekimennek azért, hogy jobb legyen. 34 vagy 44 vagy 54 vagy 74 évesen - mindegy, mikor kezd bele az ember. Minél előbb, annál jobb. Neked jó, még csak (!) 34 vagy!

2023. aug. 19. 18:56
 14/28 anonim ***** válasza:
65%

Ismerek ilyen autistát, mint te.

Képzeld, dolgozik!

Valamit dolgozz te is!

Van kertetek? Ha van, menj ki nyírj füvet, vágj fát.

Ha nincs kert segíts szüleidnek házimunkázni. Mondd nekik, adjanak neked feladatot! Írd fel időrend szerint, hogy mit hány órára kell elvégezned.

2023. aug. 19. 19:01
 15/28 A kérdező kommentje:

Jó köszönöm a segítő szándékot némelyiküknek de egy nagy rakás szar volt az életem elejétől fogva

Szinte az egész életemet depressziósan pánikolva és szorongva töltöttem el és éltem le!!!

Nem éreztem jól magamat sohasem egyetlen egyszer sem a bőrömben igaz voltak vidámabb pillanataim perceim de az még nem jelenti, hogy boldog és kiegyensúlyozott voltam

Mindig szar emberek vettek körül bölcsőde lakás óvoda általános és középiskolákban

Most sem jó felnőttként csak még rosszabb

Édességekbe próbálom gyógyítani depressziómat üdítőbe

Egyre nehezebben viselem a sorsomat és meg tudnék bolondulni és őrülni hogy a pszichiátriára kerülök úgy mindennap pityeregni tudnék nem jó sehogyan sem!!!

2023. aug. 19. 19:04
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem rád értettem a hisztit meg a felfújást. Szedsz valami gyógyszert? Ha igen vagy növelni kéne vagy csökkenteni vagy váltani,de ez így nem jó. Kérj beutalót valami csoportterápiára. Tündérhegy,Thalassa,Baross utca ezek ingyenesek és megismerkedhetsz hozzád hasonlóakkal. Van még a Búra alapítvány oldal oda is regisztrálhatsz igaz annyira már nem aktív mint régen,de vannak fent történetek,blogok illetve fórumok különböző témákban tudsz ismerkedni vagy tapasztalatokat olvasni különböző problémákról és te is leírhatod a saját panaszaid ezáltal megkönnyebbülsz ez egy olyan oldal ahol mentális betegséggel élők vannak.
2023. aug. 19. 20:32
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Az előbb privát levelezésben nekem azt írta finombban kifejezve, hogy: egy jó szex talán segítene rajta.

:)

2023. aug. 19. 20:53
 18/28 A kérdező kommentje:
Igen
2023. aug. 19. 21:22
 19/28 anonim ***** válasza:
93%
Akkor hívj egy prostit és probléma megoldva. Ha úgyérzed neked ez segít...
2023. aug. 20. 13:16
 20/28 anonim ***** válasza:
58%
Mi az, hogy csak a gyogyszerek?! A gyogyszerek emberek eletet teszik szenvedesmentesebbe. Ha ez a kattanasod, hogy nem vagy hajlando szedni semmit, akkor kemeny evtizedek jonnek.
2023. aug. 21. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!