Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alig tudok élni most mit...

Alig tudok élni most mit csináljak önök szerint!?

Figyelt kérdés

Ez az állandó depressziós pánikolós szorongásos állapot a szűnni nem akaró félelmeim és stbk

Nem tudok megemészteni semmit sem az az igazság!!!

Személyiség zavarral szociális fóbiával asperger-szindrómával dysthimiával adhd-vel tudnak egyáltalán valamit kezdeni a szakemberek?!

Vagy csak a gyógyszerek léteznek!?

2023. aug. 19. 18:26
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Valami kegyetlen könyörtelen ez az egész itt már évtizedek óta ami van én velem!!!
2023. aug. 19. 18:33
 2/28 anonim ***** válasza:
16%
Lehet próbálkozni gyógyszer nélkül is,de nem igazán fog sikerülni csak azoknak akik nem igazán betegek például enyhe depresszió és szorongás. Nézz meg például egy Facebook csoportot depresszió/szorongás témában. Nem is betegek csak mindent felfújnak és hisztisek. Az igazi betegeknek kell a gyógyszer plusz pszichoterápia együtt
2023. aug. 19. 18:35
 3/28 A kérdező kommentje:

De én nem fújom fel!!!

Érzem magamban már huszonöt éve ezt, hogy erőltetem magamnak ezt a nulla életemet állandó jelleggel mindig!!!

Görcsösen ragaszkodom az életemhez de mégsem éreztem magamat jól benne én sohasem egyetlen egyszer sem!!!

2023. aug. 19. 18:41
 4/28 A kérdező kommentje:
Már huszon éve legalább minimum ez van,hogy nem adom fel pedig jobban járnék mint itt a mindennapokban kiborulok!!!
2023. aug. 19. 18:42
 5/28 A kérdező kommentje:
Csak még ahhoz is egy szánalmas szerencsétlen vagyok hogy fel kössem felakasszam fel lógassam magamat!!!:-(:-s
2023. aug. 19. 18:44
 6/28 A kérdező kommentje:
Vagy dunába ugrani,vonat elé vessem magamat nem is tudom de méreg erős pszichiátriai gyógyszereket biztos is, hogy nem kívánok magamba tömni!!!
2023. aug. 19. 18:45
 7/28 A kérdező kommentje:
Itt vagyok Harminc négy évesen lassan de nem tudom hogy minek éltem ennyit rengeteget sokat többet is mint kellet volna!!!😑😐🫤🙁☹️😢😥😟😞🥺
2023. aug. 19. 18:47
 8/28 anonim ***** válasza:
73%
Állítsd le magad, és nyugodj le! Ne mindig magaddal foglalkozz. Takaríts, segíts másoknak pl bevásárláskor cuccokat cipelni, ilyesmi...
2023. aug. 19. 18:47
 9/28 A kérdező kommentje:

Ezt most mire érti!?

Meg miaz, hogy állítsam le magamat!?

2023. aug. 19. 18:48
 10/28 anonim ***** válasza:
57%
Arra értem, hogy egyfolytában magadon gondolkodsz. Felejtsd el a saját problémáid, és dolgozz, hogy eltereld magadról a figyelmedet.
2023. aug. 19. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!