Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon ki vagyok borulva, mit...

Nagyon ki vagyok borulva, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van hogy néha éjszaka rosszat álmodok, és kiabálok. Ez egy albérlet. A tulajdonos gondozói azon vannak hogy kirakjanak emiatt, szerintem. De erről nem tehetek, ez vagy a betegség, vagy gyógyszer mellékhatás. Orvosok lepattintanak. Mit csináljak teljesen egyedül vagyok és senki nem nyugtat meg, és akárhová költöznék a problémát viszem magammal. Mit csináljak nagyon félek?
2023. aug. 19. 13:11
 1/10 A kérdező kommentje:
Nem tehetek erről a problémáról nem szándékosan csinálom, de rettegek nagyon ez így borzasztó
2023. aug. 19. 13:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Ilyenkor mindig késztetést érzek hogy túladagoljam a Frontint
2023. aug. 19. 13:30
 3/10 anonim ***** válasza:
El kéne menned pszihiátriàra. Depressziód, pánik betegséged is lehet, valamint erös mentális zavarok vannak ha meg akarod ölni magad. Elöször is menj el a háziorvosodhoz hogy beutaljon. Próbálj meditációt és jógát tanulni.
2023. aug. 19. 13:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Imádom az ilyen kam kérdéseket "Orvosok lepattintanak."

Hol pattintanak le? Melyik klinikán jártál?

Az ilyen unatkozó majmokat is, mint ami te is lehetsz, hogy ide irkál kamu kérdéseket örökre kitiltanám erről a honlapról.

2023. aug. 19. 13:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Bárcsak valóban kamu kérdés lenne!
2023. aug. 19. 15:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Van ilyen, a szomszédunkban meg kisgyerekek vannak, akik üvöltenek éjszaka. Ijesztő lehet, de szerencsére nincs bajod (mármint nem támadtak meg, vagy ilyesmi), a társasházban néha hangosak a szomszédok, nem tehetsz róla.

"A tulajdonos gondozói azon vannak hogy kirakjanak emiatt, szerintem" Ez a mondat pontosan mit takar? Érkezett rád panasz? Beszélt veled a tulaj? Ha a tulaj ki akar rakni, akkor ha szerződés szerint megteheti, akkor szól és x hónap múlva nem vagy ott, ha nem teheti meg, akkor meg legközelebb nem hosszabbít szerződést. De bármit is akar, nyilvánvalóan először szól neked, ha baja van. Ha nem, akkor meg vessen magára.

Szóval a második probléma maguk a rémálmok és a kiabálás, hiszen nem jó neked, hogy nem tudod kipihenni magad és zaklatottan ébredsz fel. Semmiképp se adagold túl magad, keress egy lelkiismeretes orvost vagy valakit, aki tud segíteni neked, hogy jobban érezd magad. Meg fogod találni a megoldást, és rendben leszel. <3

2023. aug. 19. 16:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Kicsit félreérthető voltam, a szomszédunkban nem mentális bajokkal küzdő gyerekek vannak, csak szimplán hangos kisgyerekek. A "van ilyen" a hangos szomszédra utalt.
2023. aug. 19. 16:43
 8/10 A kérdező kommentje:
A tulaj nem akar kirakni, de ha nem azt csinálja amit a gondozók mondanak, szociális otthonnak fenyegetik
2023. aug. 19. 17:01
 9/10 A kérdező kommentje:

Most pédául muszáj voltam 10 db Frontint (0,5 bevenni) nem bírtam.

De már teljesen el vagyok lazulva

2023. aug. 19. 17:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Attól vannak rémálmaid, hogy össze-vissza szeded a gyógyszert!
2023. aug. 19. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!