Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak ha ki vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha ki vagyok borulva emiatt?

Figyelt kérdés
Evési zavarokkal küszködök. Régen kövér voltam sokat csúfoltak és emiatt alakult ki nálam ez a lelki eredetű betegség. Apám nem tud így elfogadni 170cm vagyok 53kg és egész normál alkatú legalábbis sokan azt mondják. Szerinte mégis gebe vagyok és azt mondja mindig el fog hagyni emiatt a barátom és helyettem keres majd egy húsos csajt akit jól megfogdos, ezt kb 2naponta kell meghallgatnom. Anyám szintúgy, leírta a betegségem a barátomnak pedig kértem hogy ne tegye mert ez engem érzékenyen érint de nem érdekelte. Sőt azt is megkértem hogy azt se írja le hogy belenézten a beszélgetésébe mégis megtette.... ennyire tart tiszteletben. Félek ezek.után a párom se fog elfogadni úgy ahogy 17/L

2018. dec. 9. 22:08
 1/4 anonim válasza:
100%

Hát elvileg az van, hogy ahány cm magas vagy, annyiból kivonsz 110cm-t és annyi lenne az ideális testsúlyod... Magyarul 60 kgnak kéne lenned... De 170 cmhez 53kg az nekem nagyon csontosnak tűnik... (Hozzáteszem. Nálam fordítva van. Én 164 cm vagyok és 78kg... Le kéne fogynom, anyum is folyton mondja, közben a kedvenc sütijeimet sütteti velem,amikről tudja hogy nem bírok ellenállni nekik...)

Ha szeret a párod akkor elfogad úgy ahogy vagy. Ha ilyen alkattal ismerkedtél meg vele akkor végig. Végülis nen a külső a fontos hanem a belső, DE a külsőt látja meg egy ember először a másikon... Szerintem ne aggódj emiatt... A szüleid meg mindig csak jót akarnak neked... De nem mindig tesznek jót.. Csak ezzel ők nincsenek tisztában. Most az írásodból az látszik, hogy elvesztetted az önbizalmadat. Aludj egyet és nyugodj le. Szellőztesd ki a fejed és pihenj. Jobb nem ezen görcsölni az éjszaka. Reggel meg tisztábban fogsz látni. Ha bármiben kell a segítség írj nyugodtan!

L

2018. dec. 9. 22:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha a párod szeret, pont leszarja h hogy nézel ki, elfogad ahogy vagy.

Édesanyádat meg apadat hagyd figyelmen kívül, rakj kódot a beszélgetésekre, vagy szólj a barátodnak h ha bármit mondanak neki szóljon azonnal neked.

Magas és vékony vagy, sztem egész normalis, viszont egyel, nehogy ennél lejjebb menj mert az már nem szép.

Legyél erős!!

2018. dec. 9. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha a barátod szeret, nem fogja eltántorítani, mit a szüleid mondanak.

A 53 kg a magasságodhoz tényleg kevés. (Bár a magasságból vonjunk ki 110 cm, és az lesz a kilógram, azt nem értem. Mert ez így nem működik. Pl egy 150 cm magas ember 40 kilósan már sovány.)

A szüleid pedig nagyon bunkón viselkednek.

2018. dec. 10. 03:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Hidd el nagyon sok olyan srác van köztük én is akiknek a vékony lányok jönnek be
2018. dec. 10. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!