Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Autizmusban èrintett szülö,jó...

Autizmusban èrintett szülö,jó dolog ha autizmus gyanûs gyereket fejleszt vagy ha egyàltàlàn fejleszt?

Figyelt kérdés

2023. aug. 17. 21:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Sietve irok ès màst is csinálok.

Nem èrzem magamat annak.

2023. aug. 17. 22:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Attól még lehet, hogy az vagy. Én is az vagyok, pedig nem gondoltad volna.

Kedves kérdező, jól teszed, ha fejleszted nyelvileg a gyereket, logopédushoz viszed, meséket olvasol, verseket taníttatsz meg vele, fogalmazási készségét fejleszted azzal, hogy képekről kell írnia. Akkor majd lesz egy Asperger-szindrómás gyereked, a megkésett beszédfejlődés ellenére.

2023. aug. 18. 18:48
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem az Asperget se.Èrti a humort , alkalmazza is ,a kèpletes dolgokat is èrti ,vigasztal ,szüksège van vigaszra ès mèg sorolhatnám,ne mondj semmit tàvolròl mert ahàny szakember làtta elöször mindegyik màst mondott,mostanra màr làthatò,hogy nyelvi lemaradasa kavart be.
2023. aug. 18. 19:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor pont jól teszed, ha fejleszted nyelvileg.
2023. aug. 18. 19:50
 15/16 A kérdező kommentje:
És tovâbbra is azt mondom olyan szülö ne fejlessze a màs gyerekèt akinek a sajàt gyereke is èrintett,föleg ha nem is biztos ,hogy a gyerek akit fejleszt az is az.Nem tartom egyszerüen jónak,laikuskènt mondom de pedagogus is megerösitett ebben
2023. aug. 18. 19:52
 16/16 A kérdező kommentje:

Ès vègigültem sok ilyen fejlesztèst ,nèmelyik dög unalmas volt mèg felnött fejjel is,fantâziàtlan (tisztelet a kivètelnek) a màsikat meg tökre èlveztem èn is.

Szóval azt vettem èszre ,hogy sokszor bàrki jobban lekötötte a gyereket meg èrdekesebbnek talàlta mint a fejlesztöt,legyen az bàrki Taxis,szolis lâny,szomszèd ès nem fizettem órànkènt x ezer forintot èrte szòval fejlesztö ès fejlesztö

között oriâsi különbsègek vannak

2023. aug. 18. 20:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!