Autizmusban èrintett szülö,jó dolog ha autizmus gyanûs gyereket fejleszt vagy ha egyàltàlàn fejleszt?
Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 21:50
2/16 anonim válasza:
Ebből semmit nem értek.
Mi a kérdés?
3/16 anonim válasza:
Ja. Pont csak a lényeg nem világos.
4/16 A kérdező kommentje:
Ha egy anyukânak autizmusban èrintett a gyereke ès ö fejlesztèseket tart mâs gyerekeknek erre gobdoltam
2023. aug. 17. 21:59
5/16 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam
2023. aug. 17. 22:00
6/16 anonim válasza:
Te inkább ne tarts fejlesztést senkinek, ha erre a kérdésre nem tudod a választ. Bízd szakemberre, aki biztos magában. És a gyeredet is bízd rá fejlesztési szempontból.
(bocs de nekem nem tűnsz fejlesztő pedagógusnak).
7/16 A kérdező kommentje:
Nem is vagyok,irtam ilyet?
2023. aug. 17. 22:04
8/16 anonim válasza:
Akkor végképp nem értem. Hogy akarsz más autizmussal érintett gyereket fejleszteni ha nincs is hozzá végzettséged?
9/16 anonim válasza:
Nem tanacsos. Te honnan tudod hogy nem vagy autista, amugy kerdezo? Ne haragudj de a fogalmazasaid meg az enyemnel is rosszabbak, a karakterek total brutalok, es a nyelvtan komolyan erthetetlen eloszor, de meg masodszor is tisztazva nehez elolvasni de ertheto legalabb.
10/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok fejleszteni senkit ,a gyerekem logopedushoz jâr ès beszèltünk az autizmusrol,ès elöfordul az ,hogy a fejlesztönek autista gyereke van ès ö szakemberkènt èn meg laikuskènt azt mondtam ez nem jo dolog,mert ö autistakènt kezeli a gyereket ès lehet ,hogy nem is az.
(Itt a gyanûs esetekrol beszèlek ahol mèg nem biztos vagy kètfèle diagnozis van)
Nâlunk a gyerek kèsön kezdett beszèlni de behozta ès ez okozott autisztikus tüneteket
2023. aug. 17. 22:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!