Kezdenek eldurvulni nálam a dolgok, mit csináljak?
Nem fogom részletesen leírni az előzményeket, de legyen annyi elég hogy testképzavarral küzdök, szorongásom is volt(ez már elmúlt valamennyire) és önbizalomhiányom. Nincsen barátom, barátaim is csak 1-2 akivel rendszeresen beszélek, nagyon rá tudok izgulni/félni kis dolgokra is.
Most az a problémám, hogy láttam egy idős házaspárt az interneten akiktől kérdeztek egy kérdést, de a férj nem értette (ilyen 70-80 év körül lehettek) és megijedtem attól, hogy én sem fogok érteni mindent amit mondanak. Vagy hogy ráncos leszek. Vagy hogy mire megöregedek már nem fognak élni a szüleim vagy a barátaim. Rohadtul félek a megöregedéstől. És ez már nálam beteges. Anyukámnak nem szeretnék szólni róla mert félek.
17/L
A te korodban én is rettegtem ettől, már betegesen néztem magam a tükörben és mindenféle öregedés gátló sz.rt vettem jó drágán. aztán ahogy teltek az évek már egyre kevésbé zavart. 30 évesen már tojtam rá az egészre mivel nem is olyan gáz, mint ahogy előadják, nem leszel egy életképtelen csúnya kripli.
Ettől függetlenül nem árt ha beszélsz erről egy szakemberrel
olyan jo ez a nincsenek barataim baratnoim, de van 1 - 2 ami mar 3 is lehet, aztan ott vannak a haverok mert azoknak is vannak barataik, utana azokna is ismeroseik.
akinek nincs annak nincs egyik se, 0.
plane rendszeresen beszelni 3 emberrel.
Vagy nemtom ez a nincs? ez a 0? mert akkor en -100 vagyok mert nekem csak 1 van akivel talalkozok kb havonta 1 orat de nem igazan szanunk egymasra energiat meg idot sem. Rajta kivul nincs mas csak egy toxikus csalad.
Hármas válaszoló, én nem tudom hogy mi bajod van. Nem vagyok jóba a barátaim barátaival, mert máshol tanulunk mindhárman. Nem is ismerem a többi barátjukat, csak hallottam róluk. Nem mindenki van megáldva azzal hogy teljesen ki tud nyílni az embereknek.
De nem fogok vitába szállni, van jobb dolgom is.
4
jaj hagyjuk mar... csak abba akartam beletekinteni hogy nincsenek barataid/baratnoid, erre mar rogton a satan vagyok hogy ezt megkerdojeleztem, es ez meg tiszta baromsag "Nem vagyok jóba a barátaim barátaival, mert máshol tanulunk mindhárman" azert mert mashol tanulnak? Ennyi? Amikor osszejottok mentek bulizni ok sosem jonnek egyutt aztan ott vagytok 4-en 6-an?
Mar most megnyiltal itt, hogyne tudnal megnyilni? Mondjuk az egyik baratodnak/baratnodnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!