Kezd eldurvúlni az önutálatom, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Rettentően utálom magamat, mind a személyiségemet és a külsőmet. Ha lehet kerülöm a beszélgetéseket mert egy undorító ember vagyok és nem akarom hogy ezt bárki tudja. Utálok kimenni az utcára mert iszonyatosan rondának érzem magamat, szóval ha kimegyek akkor is csak 5 kiló sminkkel és ribis ruhákban hogy legalább ennyi lehessek, szégyellem saját magamat, most még rosszabb a helyzet, nem merek iskolába menni már egy hete, sőt sehova, sokszor gondolkodok öngyilkosságon és most is, nem akarok így élni. Mit csináljak?2016. máj. 22. 00:09
1/1 anonim válasza:
Miért hogy nézel ki? Pattanások, kövérség, sok anyajegy? Nagyon alacsony vagy? És a belsőd? Küldj legalább egy képet, kíváncsi vagyok miért vagy undorító. Nem gúnyollak ki meg semmi ilyesmi mert én se vagyok egy szépség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!