Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a gyerekkel?

Mi lehet a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Iskolában egy gyerek nyilvánosan simogatja magát több alkalommal is (maszturbál), ruhán keresztül . A többi gyerek előtt. Szülők miért nem tesznek ellene? Lehet, hogy azért ott végzi ezt , mert feszült, otthon tiltják?

2023. aug. 8. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
inkabb autista vagy kortól fuggoen nem tudja hogy nem illik vagy nagyon elhanyagolt gyermek, vagy ertelmi fogyatekos vagy mas eros psziches zavara van vagy epp hogy tudja es direkt csinalja amolyan polgarpukkasztas (bar ezt gimis korban tudom cska elkepzelni amugy nem)
2023. aug. 8. 20:47
 2/7 A kérdező kommentje:
De akkor, miért járhat normál iskolába? Mert szerintem ez a többieket érzékenyen érintheti. Általános iskola alsó tagozatról van szó.
2023. aug. 8. 21:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Látszanak a kezén is vagdosás nyomai.
2023. aug. 8. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekvédelemnek szóltál már?
2023. aug. 8. 23:34
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

Ha a tanárok nem szólnak a szituról, valószínűleg a szülők nem is tudnak róla, mit csinál.

Lehet van valami mentális problémája, de az is lehet, hogy szimplán nem fogja fel, hogy ezt nem illik, ha nagyon kicsi gyerekről van szó. Ez egy ösztönös, önnyugtató tevékenység. Öcsém pl. kicsiként rendszeresen simogatta magát nadrágon keresztül, mert nyilván ötlete se volt még a szexualitásról és csak azt érezte hogy jó és nem értette miért nem szabad. Nyilván a szülő feladata ezeket az illemszabályokat megtanítattni a gyerekkel.

2023. aug. 9. 00:12
 6/7 A kérdező kommentje:

Elnézést, hogy eltűntem.

Ilyen esetben kellene szólni a szülöknek. Barátkozni sem nagyon barátkozik. El van a maga világában. Lehet, hogy nem ebbe az iskolába kellett volna beiratni a gyereket. Szerintem sok bántás fogja őt érni az életben, a fiam szokott róla itthon mesélni.

2023. szept. 22. 20:39
 7/7 A kérdező kommentje:
5, De gondolom, nem nyilvánks helyen? Ovi, suli?
2023. szept. 22. 20:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!